Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistemim:
    Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz
    Gigabyte Z77-DS3H anakart
    KINGSTON 4GB HYPERX GENESIS DDR3 1600MHZ
    Zalman-z3 plus kasa
    zalman 500w

bütçem 500-700 tl arası, oyunlarda uzun süre idare edecek ekran kartı tavsiyesi istiyorum.

• gtx 760 al dicemde 500W psu o bütçe aralığındaki kartlara darboğaz yaratabilir.
  • varolcan05 V kullanıcısına yanıt
    Hd 7850

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    HD 7950 vardı sapphire'in. Bir bak istersen.
  • 280x al derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 760 guzel gider ama psunun 12v kanalindan ne kadar guc verebildigi onemli. Kasanin kapagini acip bakman lazim gtx 760'a yetmeyebilir eger gercek 500w degilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrys3535, gtx760 için bahsettiğin kanaldan çıkışın kaç olması lazım? psu'yu alalı 5 gün oldu, aldıktan sonra ekran kartım gitti maalesef :( düşünemedim o zaman daha yüksek psu almayı.
    psunun özelliklerini ekledim bir bakarsan sevinirim
     ekran kartı tavsiyesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Toplamında 40 amper vermiş gayet başarılı. Toplam 20 A en alt değerdir.

• toplam 444w veriyor 12v kanalindan.760 ve 7870'e yeterli ama bence 760'in fiyati yuksek 100 lira pahalanmis bir ay onceye gore ama 7870'ler zaten bu fiyattaydi.bunu oneririm:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929
  • arkadaşların yazdığı cevaplardan yola çıkarak asus gtx760 almam psu açısından bana sorun çıkartmayacak gibi görünüyor.
    doların düşmesini bekleyeceğim yani (başka krizler yaşanmazsa tabi ülkede )...
  • quote:

Orijinalden alıntı: varolcan05

arkadaşların yazdığı cevaplardan yola çıkarak asus gtx760 almam psu açısından bana sorun çıkartmayacak gibi görünüyor.
    doların düşmesini bekleyeceğim yani (başka krizler yaşanmazsa tabi ülkede )...

kriz yasanmasina gerek yok dolarin dusecegi yok 2015 icin 2.5 lira ongoruyor yatirim firmalari.
  • asus gtx760 o.c. aldım. extra bir ayar yapmama gerek var mı yoksa "game" profilde kullansam yeterli midir? monitörüm eski lcd (1680/1050 çözünürlükte kullanıyorum). bir de kartı taktıktan sonra pcde sanki kasma yaptı (oyun dışında, normal kullanımda, web sayfası açarken, vb.)? kartla ne kadar alakalıdır bilmem. Herkese görüşleri için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: varolcan05

asus gtx760 o.c. aldım. extra bir ayar yapmama gerek var mı yoksa "game" profilde kullansam yeterli midir? monitörüm eski lcd (1680/1050 çözünürlükte kullanıyorum). bir de kartı taktıktan sonra pcde sanki kasma yaptı (oyun dışında, normal kullanımda, web sayfası açarken, vb.)? kartla ne kadar alakalıdır bilmem. Herkese görüşleri için teşekkür ederim...

sıfırdan bir format at kartla beraber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.