Şimdi Ara

Ekran Kartı tavsiyesi 1400 Lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu youtuberlar gelir için reklam usülü çalıştıklarından bilmiyorum sana güven veriyormu. Sen bugün Tolga Ltd. diye bir ekran kartı çıkar piyasa bass parayı reklamanı yapsin iyi kötü birşey satarsın. Bu çocuk genç yaşında otorite gibi birşey olmuş piyasada ama kendi merakından alıp incelediğini düşünmüyorum markalardan tanıtım için çok güzel paralar alıyor veya bu marka bu reklama istinaden itopya'ya çok ucuzdan satıyor kartları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmerian

Bu youtuberlar gelir için reklam usülü çalıştıklarından bilmiyorum sana güven veriyormu. Sen bugün Tolga Ltd. diye bir ekran kartı çıkar piyasa bass parayı reklamanı yapsin iyi kötü birşey satarsın. Bu çocuk genç yaşında otorite gibi birşey olmuş piyasada ama kendi merakından alıp incelediğini düşünmüyorum markalardan tanıtım için çok güzel paralar alıyor veya bu marka bu reklama istinaden itopya'ya çok ucuzdan satıyor kartları.
    Türkiye'nin sorunu zaten bu , MSI Asus olsun , tipi ışıklı felan olsun , RGB olsun , alev çıksın ama sonra para? Para yok

Ayrıca bende en son MSI GTX 1080 gaming x vardı , kartta RGB yazıyor 16milyon renk yazıyor ama LED aydinlatmasi bence iğrenç renkler kötü , ışık parlaklığı kötü 5 liralık LED ile yapmışlar sanki

Vortez
    INNO3D GTX 1660 Twin X2 Review - Introduction
    https://www.vortez.net/articles_pages/inno3d_gtx_1660_twin_x2_review.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibi ne alacağını biliyor fakat cebinden para çıkarasi gelmiyor gibi geldi. Çok basit degil mı ? Biraz üstüne koyup 1660ti veya ikinci elde 1070 almak mantıklı. 1060'a bu paraları vermeyecek adamın başka alternatifi yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 16 Nisan 2019; 1:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 1070 dönemi kapandı artık. Yaşasın yeni kral:

www.hepsiburada.com
    MSI VGA GEFORCE GTX 1660 TI ARMOR 6GB OC PCI-E 3.0 Ekran Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-gtx-1660-ti-armor-6gb-oc-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000IKWPW
  • cyhndnz kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ama 1 ay once 1900 liraya olan kart nasil 2400 olabiliyor kur o kadar artmadi ki belkide ben vergi indiriminde yakalamistim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmerian

Cidden bu markayı kullanıyor musun yada daha önce kullandin mi ? Uzun süredir bilgisayar ve teknoloji takipcisiyim bu markayı daha bu sene görüyorum. inanılmaz telmaşa bi görüntüsü yokmu ?
    1998 den beri mevcut ve Zotac ile aynı şirkete ait olan bir marka Inno3d.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.