Bildirim
EKRAN KARTI TAVSİYESİ ACİL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
GTX 1050 ti -
600 tl ye nerden bulabilirim acaba? -
-
gtx 1050 alsam çok fark olur mu? sonuçta işlemcim eski -
fark olur ama %10 seviyesinde. bütçeniz 1050'ye yetiyorsa sırıtmaz yani.
bütçenizi zorlayabilirseniz 1050ti mini de güzel bir alternatif olabilir,
633 tl:https://www.itopya.com/Zotac-GeForce-GTX1050-Ti-Mini-4GB-GDDR5-128Bit-DX12-Ekran-Karti-ZT-P10510A-10L/ -
quote:
Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-
600 tl ye nerden bulabilirim acaba?
internette nanokatolog diye bir sit 590a satıyor ama güvenemedim, 650 ye zorlarsan diğer mağazalarda bulursun , eğer bütçeyi aşıyorsa gtx 1050 mantıklı seçim -
msi gaming 1050 için ne düşünüyorsunuz? dikkatimi çeken bi durum var diğer kartlardan ayıran msi gamingde 6 pin harici giriş varken aynı fiyat seviyesindeki diğer kartlarda yok. Bu bi fark yaratır mı acaba? bu arada psu yeterli -
Nanokatalog guvenilir bir site. Eski bir islemcin var. Mutlaka 4 gb bellekli kart al ki darbogaz olursa gpuya yuklenirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
msi gaming gtx 1050 aldım arkadaşlar 600 tlye performansı iyi gibi. Daha fanları dönmedi bile böylece anakartta serin kalıyor. Önceden 40-45 C masaüstü sıcaklık olurdu artık 30-35 C arası oyunlardada fazla ısınmadığı için baya stabil oldu sistemim. Herkese öneririm msi gaming serisini -
ben de o işlemciyle 6850 ye darboğaz yaptıydı hey gidi günler -
İkinci ele yönelmelisin f/p açısından gtx960 tarzı bir kart olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X