Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada$lar merhaba.Ekran karti olarak "winfast PX7600 GS EXTREME" kullaniyorum ama ekran kartim bozuldu ve yenisini satin almam lazim.Uzun zamandir bilgisayar parcalarini pek takip etmedigim icin bu zamansiz bozulmadan dolayi ne satin almam gerektigine tam olarak karar veremedim.Kafamda bi kac tane model ve belli bir fiyat araligi var.Siz bana bu kriterler altinda İYİ BİR OYUN GRAFİGİ elde edebilmem icin hangi ekran kartini tavsiye ederdiniz?
    250-300 YTL ye kadar bir ekran karti satin almak istiyorum.
    - Kafamdaki ekran kartlarindan bir tanesi "Asus 9600GT 512MB".Vatan computer internet sayfasinda 220 ytl yaziyordu.Bunu alsam iyi bir tercih yapmi$ olurmuyum?
    - Bunun haricinde biraz butcemi aşiyor olmasina ragmen "Asus 9800GT HYBRIDPOWER"lar gozume carpti. 512mbligi ile 1 GBligi arasinda neden 40 ytl fark oldugunu anlamadim.(bilgi sayfasi için isimlerin ustune tiklayin)
    EN9800GT HYBRIDPOWER 512 MB
    9800GT HYBRIDPOWER 1GB
    1 GBlik olanin özellikleri arasinda "Stream İşlemci" bilgisi yok,acaba aradaki fiyat farkinin fazla olmamasinin sebebi bu olabilirmi?
    - Ben ekran karti olarak herzaman nvidia chipseti kullandim,nvidiayi seviyorum bu yuzden ilk tercihim önceki ekran kartlarimda oldugu gibi tekrardan Nvidia olucak ama sizce nvidia istegimde yanlis yapiyormuyum?ATI nin "HD4850" yada "HD4850 IceQ 4 Turbo" modelleri yukardaki kartlardan dahami iyi olurdu?
    Lutfen yardimci olun.$imdiden te$ekkurler

• sanırım 9800gtx modelleri iyi ama 4850 ondan daha üstün bi kart diye biliyorum. Sonic model yada oc li bi 4850 güzel olacaktır. 1gb dan aşağı almamaya dikkat et. artık günümüz oyunları ram kullanmaya başladı..
  • HIS Hd4850 iceq4 Turbo al kardeşim, şu ara fiyatıda çok iyi durumda. 9800gt sadece nvidia delisi gta4 gibi oyunlarda 1-2 fps için alınacak kart değil. Hd4850 tarafına bakarsan yazdığın model en iyi 4850 çözümlerinden biri ve 9800gt'den daha iyi bir kart..
  • 9800gtx veya 4850 almalısın.
  • 9800 gtx lerin fiyatini tam olarak soliyebilcek olan varmi? Hepsiburada.com'da 381 ytl yaziyor.
    Sizce 381 ytlye 9800 gtx mi daha mantikli olurdu,320 ytl gibi bi fiyata HD4850 IceQ 4 Turbo mu?Yani 9800 gtxler aralarindaki bu fiyat farkına deger bi kartmi?Birde 512mb lik bir kart almakla yanliş yapmiş olmam dimi?

Neredeyse unutuyordum;herkese mutlu yıllar, iyi seneler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuxvirg -- 1 Ocak 2009; 18:22:16 >

• Bugun vatan computerdan 381 ytl ye MSI 9800 GTX+ satin aldim.Nvidia takintimdan vazgecip ati alamadim.Umarim dogru bir tercih yapmi$imdir.İlginize te$ekkur ederim arkaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuxvirg -- 2 Ocak 2009; 3:44:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke ati ön yargını kırabilseydin kardeşim.güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iscanthere

keşke ati ön yargını kırabilseydin kardeşim.güle güle kullan.

Te$ekkur ederim hocam,saol.Bu arada bi sorum daha olcak.9800 GTX almadan onceki PSU asus 350w idi.Buda ekran kartini kaldirmayacagi icin ekran kartiyla birlikte birde 500W Thermaltake PSU aldim.$imdi sorunum $u:PSUyu kendim bilgisayara bagladim ama PSUdan gelen sadece 1 adet 6 pinli PCI guc kablosu war ama ekran karti ustunde 2 adet PCI giriş yuvası var.Bu sorunu basit bir molex donusturucu alip cozebilirmiyim?Ekran karti kutusu icinden molex donu$turucu cikmasi gereklimiydi bilmiyorum ama cikmadi Okadar ugra$ip PSU ve ekran kartini taktiktan sonra bilgisayari buyuk bir hevesle actim ama gecenin saat 3unde ekran kartina girmesi gereken 6 pinli PCI başliklarinindan birinin eksik oldugunu fark ettim.Bu sorunu artik yarin uyaninca cozucem.Mahalle arasi bilgisayarcilardan molex donuşturucu bulabilirmiyim?Bu sorun heralde donuşturucu ile halledilebilicek biseydir,yeni aldigim PSU yu degistirmem gerekmez dimi?

• bende msi8800gts oc.512 var asus kasanın kendi 350wattlık psu hiç sorun çıkartmıyo.
    boşu boşuna psu ya para veriyonuz.genede hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.