Şimdi Ara

Ekran kartı temizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartının temizliği garantisini bozmadan nasıl yapılmalı saf alkol ekran kartına zarar verirmi veya alkol gibi sprey olarak ne ile temizleyebilirim ekran kartımı zarar vermeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Statik sprey mi ne öyle birşeyler var. Kart nedir?
  • ekran kartının garantisi var ise temizlik kaba şekilde mümkün olur modele göre degişmekle beraber fanlar ve sogutucu blok üzerindeki yaprakları arasındaki tozları ve pcb nin arka yüzündeki tozları almaktan öteye gitmez garantili kartın sogutucuyu pcb ye baglayan vidalarını söktügün anda kart garanti kapsamı dışında kalır oyüzden alkola v.s gerek yok temizlik yapacagım derken statik elektrik ile karta zarar vermeyin pcb ye herhangi bir uçucu dahi olsa bir sıvı temasında bulunmayın gerek yok
  • 1050 ti kart ben kasadaki bütün devreleri temizlemek istiyorum anakart ekran kartı felan bunun icin bir spreyler var galiba kullanan bilen arkadaşlar vardır illaki tavsiye ederse memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_3579

1050 ti kart ben kasadaki bütün devreleri temizlemek istiyorum anakart ekran kartı felan bunun icin bir spreyler var galiba kullanan bilen arkadaşlar vardır illaki tavsiye ederse memnun olurum
    şu tarz birşey kullanabilirsin ürünlere zarar vermemeye dikkatli olun

• kontak sprey ile temizleme yapabilirsin. markası motip olanı kullanıyoruz dükkanda. ama onu kullanırken dikkat et işlemci üzerindeki termal macunu da temizleyebilirsin :)
  • macera aramaya gerek var mı ? bence yok abartı bir kir yok ise temizlemeyle uğraşmayın temizlerken bir sorun elinizde patlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Etrafının tozunu silin yeter.

Garantisi bitmemişse hiç kurcalamayın.

• Ben hiç bu tip şeyler kullanmıyorum. Hava üflüyorum. (Sıcak üflemeyen fön de olur)

Tüm tozlar havalanıyo zaten. Balkonda yapmazsan evin içi batar

• hava üflemeyin pc bileşenleri içerisine. ne kadar pislik toz varsa ulaşılamayacak yerlere tıkıyorsunuz.
  • Bu arkadaşın bir sonraki konusu klasik ekan kartını temizledikten sonra görüntü alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Eylül 2018; 16:16:5 >
  • Dokunmanıza hiç gerek yok bence. Fanları temizleyin,silin iyice gerisine gerek yok. Ama illa gözümü kararttım diyorsanız youtube'da açıp temizleyen bir çok video var oradan yola çıkabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.