Şimdi Ara

ekran kartı uyumu yardım edin lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şuan benim bilgisayarımın anakartı intel D102GGC2 vw almak istediğim ekran kartı HIS 1GB HD 4870 ICEQ4 sizce anakartım bu ekran kartında uyarmı iyi performans verirmi iyi performans verse bile benim kasamda 350W powersupply var yetermi lütfen yardım edin.

• Anakartınız uyumlu fakat 350w psu kaldırır mı bilemem. Markası nedir acaba psunun?
  • markası asus
  • 1- 350W güç kaynağı 4870 ekran kartı için sakıncalı 450-500W güç kaynağı kullanmanızı tavsiye ederim.

2- Diğer bileşenler nedir? Sanırım sisteminiz biraz eski.
  • işlemci: intel pentium 4 3.07 ghz 160 gb bellek marka seagate
    ram : kingston 1 gb
    su anki ekran kartı asus x1300 256 mb
    anakart : intel D102GGC2
  • ya power supply işi kolay yeterki anakartım la alacagım ekran kartı (HIS 1GB HD 4870 ICEQ4) uyumlu olsun ii performans alayım yeter
  • Sisteminize göre max. alınabilecek kart nvidia tarafında 8800GS-9600GT, ati tarafında HD4830 ki bu kartlar bile performanslarını yeterince gösteremeyecektir. İşlemciniz darboğaz oluşturur, raminiz yetersiz kalır.

Ya düşük bir ekran kartı alacaksınız, ya da sistemi komple yenileyeceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aridos

ya power supply işi kolay yeterki anakartım la alacagım ekran kartı (HIS 1GB HD 4870 ICEQ4) uyumlu olsun ii performans alayım yeter
    İşlemcin HD4870'e darboğaz yaşatacaktır.Kısaca o paraya bir HD4650 almış gibi olursun.Burada öncelikle anakart ile işlemciyi değiştirmelisin
  • 2 gb ram daha eklicektim 450-500 w power supply de ama işlemcinin darbogaz yasatacagını dusunmemiştim gayet yeterli sanıodum:S
  • quote:

2 gb ram daha eklicektim 450-500 w power supply de ama işlemcinin darbogaz yasatacagını dusunmemiştim gayet yeterli sanıodum:S

Bilakis, işlemciniz yetersiz bir işlemci.
  • tmm kardesim saol. sistemimide yazdım peki bana onerebilceginiz bi ekran kartı varmı mesela ASUS EN 8800GT de dusunmustum bi ara yoksa benm sistemime en uygun olan kart 8800GS-9600GT mi?
  • monitorunuz 19 inçten kucukse 8800gs yeterlidir
  • evet monitorumde 17 inç
  • quote:

evet monitorumde 17 inç

8800GS sizin için mükemmel f/p sunar.
  • ok cok saolun
  • inş. istedigim performansı alırım tekrar tsk ederim yardımlarınız için.
  • quote:

inş. istedigim performansı alırım tekrar tsk ederim yardımlarınız için.

Umarım alırsınız ama işlemci kaynaklı sıkıntılar olabilir. Zamanında P4 3.2 ile 9600GT kullanmış ve bu durumun nasıl sıkıntı verdiğini bilen birisi olarak konuşuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.