Arkadaşlar pc donanınım aşağıdaki gibi ekran kartım malesef yandı yeni 1 ekran kartı almak istiyorum seçenekleride veriyorum ve yorumlarınızı rica ediyorum.
LawLess teşekkür ederim kardeşim ama bulanık kafam dahada bulandı 4 kart birden önerince :) ama anladığım kadarıyla HD6950 ye yöneliyim en kısa zamanda tedarik edicem tekrar teşekkürler...
ekran kartından önce ram al dostum sen..şöyle 2x2 4 gb olsun
Vatanbilgisayar'da indirim varken 450 TL ye HD6950 al. ya bu kartı alın yada 2 nci el alırım derseniz formda 2 gb 6950 ler 475 tl den satılıyor bu 2 seçeneği iyi değerlendirin
quote:
Orijinalden alıntı: Cwhat
LawLess teşekkür ederim kardeşim ama bulanık kafam dahada bulandı 4 kart birden önerince :) ama anladığım kadarıyla HD6950 ye yöneliyim en kısa zamanda tedarik edicem tekrar teşekkürler...
max bütçen nedir
bu donanıma 6850, 5850, gtx460.. şahsen ben bunların üstüne cıkmazdım..
Tekrar diyorum oyun oynayacak ve üst seviyede performans istiyorsan hd6950 almalısın.450 TL vermeye kesinlikle değer.300 TL ye hd6850 vs alacağına 150 TL verip hd6950 almak daha mantıklı.Çünkü arada epey fark var.Onun haricinde kart 30 cm e yakın.Kasanızı ölçün.Sığmaz ise gtx560 a yönelebilirsiniz.Veya hd6850 gtx460..
ram ve işlemci değiştirmeden 6950'ye boşa para vermiş olursunuz. 6850 veya gtx460 alın en fazla.
Arkadaşlar yukarda yazdığım donanımda ramler X 4 yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :) ben hd6950'e karar verdim yrn gidip temin edicem.Herkese yaptığı yorum ve eleştiriden dolayı teşekkür ederim.
Aslında sormak istediğim bi durum daha var arkadaşlar; Ekran kartım (GeForce 8800GTX) bir anda görüntü vermedi DVİ kablomd sorun var die kablo değişikliği yaptım fakat yine olmadı VGA ile bağladığımda çözünürlük sorunuda olsada görüntü alıyorum.Ben yeni ekran kartı girişimine bundan dolayı girdim açıkcası ekran kartımıda yakınımdaki her pc de deniyemedim açıkcası gereksiz bir alımda yapmıyım daha sonra...
6950'ye boşa para vermiş olucaksınız, daha ucuz kartlarla aynı performansı verecek.
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
6950'ye boşa para vermiş olucaksınız, daha ucuz kartlarla aynı performansı verecek.
donanımına bakmadan girdiler kanına, satın aldırcaklar.. bu saatten sonra onu kurtaramayız el mukteda
o sisteme gidecek 4770 dir
quote:
Orijinalden alıntı: Malkavian
quote:
donanımına bakmadan girdiler kanına, satın aldırcaklar.. bu saatten sonra onu kurtaramayız el mukteda
tanrı günahlarını bağışlasın
Daha almadım gençlerrrrr :) kurtarma şansımız var :D
arkadasın dedıgı gibi ekran kartından kıs rama yatır birazcık.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Malkavian
quote:
tanrı günahlarını bağışlasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme