Şimdi Ara

2. El ekran kartı ve fatura konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. El ekran kartı alıcam satıcı bana garanti belgesinin fotokopisini gönderecek arıza durumunda fotokopi geçerli olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartının arkasındaki seri numarası etiketi yırtıksa, kayıpsa garantisiz sayılır. Ekran kartının arkasındaki etiketlere iyi bakın. Ve ekran kartı vidaları aşınmışsa da garantiye yollayamazsınız.

Yıllar önce kutulu ve garantili satın aldığım anakart bozulunca vatan bilgisayara yollamıştım. Sonra anakartı bana değil ilk sahibine yolladılar. Yani ekran kartı bozulursa ve sen kargoyla ekran kartını garantiye yollarsan ekran kartının yenisi sana yollanmaz, ilk sahibine yollanır.
  • 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    Kart şubat ayında alınmış 1500 tl ye alıcam sizce 2 el almaya değecek fiyat mı

MSI GTX1060 AERO ITX 6GB GDDR5 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı kart modeli bu itopyadan alınmış

• quote:

Orijinalden alıntı: 8MB AGP

Ekran kartının arkasındaki seri numarası etiketi yırtıksa, kayıpsa garantisiz sayılır. Ekran kartının arkasındaki etiketlere iyi bakın. Ve ekran kartı vidaları aşınmışsa da garantiye yollayamazsınız.

Yıllar önce kutulu ve garantili satın aldığım anakart bozulunca vatan bilgisayara yollamıştım. Sonra anakartı bana değil ilk sahibine yolladılar. Yani ekran kartı bozulursa ve sen kargoyla ekran kartını garantiye yollarsan ekran kartının yenisi sana yollanmaz, ilk sahibine yollanır.
    Para iadelerinde de geçerli bu.Para iadesi fatura sahibine yapılır.Ben vatanpcden alınan bir rami yandığı için götürmüştüm 2.el almıştım tabi.Para iadesi veya ürün değişimi önerdiler para iadesi istedim kredi kartına geri yatırılır para dedi o zaman ürün değişimi yaptım mecburen.
  • Hocam ben izmirdeyim arıza durumunda itopya ya göndereceğim. Fatura fotokopisi sorun çıkarma ihtimali varmı satan arkadaşı tanımam ama orjinal belgeyi vermiyor

İtopya ya göndersem değişim durumunda yine o arkadaşa gönderilir sanırım cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 29 Mayıs 2018; 21:42:40 >
  • Bence o belgeyi almadan kabul etme. Ekstradan kartı ondan aldığına dair sözleşme hazırlayıp ona yolla.

Kendi kartımı forum üzerinden satıyorum, sözleşmesiz satılacak ürünler değil bunlar.
  • Loneliest kullanıcısına yanıt
    İçime acayip kurt düştü hocam sıfır almak daha iyi galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeyesCC3

İçime acayip kurt düştü hocam sıfır almak daha iyi galiba
    İkinci el ürün alırken garanti olmasının bir anlamı yok. Tek iyi yanı garanti devam ediyorsa az kullanılmış olması. Yani ürün bozulsa bile garantiye yollamanızı önermem. O kart size değil sahibine gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.