Şimdi Ara

Ekran kartı ve Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın hızlanması için ram ve ekran kartı almayı düşünüyorum önceden ram da ekran kartıda vardı 2 side bozuldu simdi sadece 2gb ram im var onboard ekran kartı kullanıyorum.

ekran kartı olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/gt210-gddr3-1gb-64bit-nvidia-geforce-dx101-ekran-karti-2514.html#allImages

almayı düşünüyorum

ram olarak da ilave 2gb almayı düşünüyorum sizce nasıl yapim ?

bilgisayarımın özellikleri

intel pentium dual cpu E2180 2ghz
    2gb ram

anakart modelini bilmiyorum casper dan almıştım

ve şöyle bir sorun var şu an ekranım ilk açtıgımda sürekli kendiliginden kapanıp açılıyor ama enerji ışıgı yanıyor mausu oynattıgımda geri geliyor , klavyenin numerik tuş yeri çalışmıyor kısa devre yapıp ekran gitme durumu varmı acaba ?

• almayi dusundugun kart oyun oynatan cinsten degil film izlemek icin.ddr2 mi ddr3 mu?islemcin cok zayif.ekranin kapanmasi icin ayar var bosta birakinca monitoru kapat diye windows guc seceneklerinde.yeni klavye al.sen zor adam edersin o sistemi en guzeli at yenisini topla ya da kaldiysa bilgisayarci denen teknik servis gibi bir yere gotur rami onlar takar ama ddr2 ise piyasada fazla yok netten alman gerekebilir onu da adamlar yapsin yani canli destek al boyle netten olmaz.
  • hocam artık teknoloji gelişmeye başladı bu pc teknolojosinde en eskiyan bileşen ekran kartıdır.Yeni nesil oyunlarını oynıyamazsınız oynamak için yeni nesil ekran kartı lazım yeni nesil alırsan da işlemciyi değiştirmek zorundasın çünkü darboğaz yapar işlemci alcaksanda anakart alman lazım anakart alıcaksan da diyelim ki ddr3 özelliği anakart alırsan da ramı da o özellikte almalısın bunun için sığabilecek kasa çalıştırabilecek güç kaynağı lazım Biraz kulağına saçma gelebilir ama eski oyunları oynıcaksan al ama yeni nesil oynıcaksan sölediklerimi birdaha oku çünkü doğrusu budur :)
  • RAM takviyesini bilemem ama bu saatten sonra o kartı tercih etmek boş yere adım atmaktan ziyade geri geri gitmektir. Onun yerine daha güçlü kartlara bakmalısın. Tabi işlemcinin el verdiği ölçüde. Ayrıca güç kaynağının da yeterli olması gerekli. Hep masraf yani.
  • peki önerebileceğiniz ekran kartı varmıdır ? ve oyun falan oynamak için değil de donmassını engellemek amacıyla takmayı düşünüyorum işe yararmı ve ekranın düzelmesini istediğimden

peki bu ekran kartı nasıl
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd5450-gdrr3-1gb-64bit-ati-radeon-dx111-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetoks01 -- 12 Mayıs 2014; 19:04:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.