Şimdi Ara

Ekran Kartı Ve Ram Hakkında Yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Öncelikle Merhaba Bendeki Ekran Kartı Acayip Sekilde Ses Çıkartmaya Basladı Su Anki Ekran Kartım Asus EAX700 Ve Ben Bunun Yerinde Elimde Ati 9550 AGP 256 MB 128 BİT EKRAN KARTI Var Taka Bilirmiyim Bi Sorun Olurmu Ana Kartım Asus P5DL2 POWER SUPPLY FEEL 550W Ve 1gb Ram Var Ayrıyetten Buna Yanında Ek Olarak Elimdeki Ramleri Takmak İstiyorum Twinmos Marka 512mb DDR-DIMM

Suanki Ekran Kartım EAX700

Takıcak Oldugum Ati 9550 AGP 256 MB 128 BİT EKRAN KARTI

Yorumlarınızı Bekliyorum Şimdiden Tşk Ederim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bir Bilen Yorum Yazıcak Yokmu
  • Pci-Ex slotuna (9550) Agp ekran kartı takamazsınız. Ses yapan ekran kartınızın fanını güzel bi' temizleyin isterseniz. Olmadı fanı değiştirebilirsiniz. Bilgisayar teknik servislerinde çıkma felan bulunabilir.
    Eklemek istediğiniz remde DDR, anakartınız DDR2 olduğundan onu da kullanamazsınız.
    (İmla düzeltmesi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 1 Eylül 2010; 22:52:35 >
  • Su Anki Ekran Kartımın Özellikleri
    BilgiAlanı Değer
    Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri
    Aygıt Tanımı RADEON X700 Series Secondary
    Bağdaştırıcı Dizgisi RADEON X700 Series
    Yonga Türü ATI Radeon Graphics Processor (0x5E6D)
    DAC Türü Internal DAC(400MHz)
    Bellek Boyutu 256 MB
    Görüntü Bağdaştırıcısı Asus EAX700
    Yol Türü PCI Express 1.0 x16 @ x16

Bunun Yerine

9550 AGP 256 MB 128 BİT Ekran Kartını Taka Bilirmiyim Bazı Arkadaslarım Taka Bilirsin Dedi Arada Kaldım Ne yapmalıyım Görüsleriniz Nelerdir...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsycHo-StyLe -- 2 Eylül 2010; 8:11:44 >
  • Yorum Yokmu
  • takabilirsin bulabilirsen 9600pro veta xt de olabilir en azından diğer karta göre daha iyi
  • Diğer Arkadas Takamassın Dedi Yani Resimdeki Fansız Olanı Tkıcamm Bi Sorun Yaratırmı ? Ona Göre Takıcam Elimde Simdilik Bu Var İlerde İşllahh Daha Gelişmis Bi Kartt Alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bişiyi yanlış anladım sanırım senin ekran kartı girişin agp mi pcı ex mi hangisi ?
  • P5DL2 anakart bulamadım ama P5LD2 olarak bakılınca var, anakartın ASUS P5LD2 ise yukarıda arkadaş cevabını vermiş ne ram'i nede e. kartını takamazsın.
  • bende buna benzer bi anakart vardı asusun ramlerl ddr destekli ekran kartı pcı exp idi onun için karıştırdım
  • Selam Tekrardan Öncelikle hedevilcate Arkadasım Kusura Bakma Bi Teşekkür Edemedim Sana Tşk Ederim Özür akşamdan Belli Bu Pc İle Cebelleşiyorum Daha Uyumadım Bilee llah Bu Pc Ninn Ekran Kartını Bişey Yapmasın Cünki Hala İdre Ediyo Evet Slotları Uymadıı Peki Bana Uyumlu Bi Ekran Kartı Tavsiyeniz Varmı Arkadaslar Fanlı İstemiyorum Allaha Yakın Bana Uzak Olsun Pasif Soğutma Sistemli Bi Ekran Kartı Tercihim Fansız İstediğim 1 gb | 512mb | 256mb Bu 3 Ü Ola Bilir Bütcem 100 150 Arası Kaliteli Bişey Olsun Yeter Bugün Alıp 1 2 Ay Sonra Sorun Cıksın İstemiyorum Cünki... Diğer Arkadaslar Sizinde Yorumlarınız İçin Tşk Ederim

• Aman estafurullah, (bilgim dahilinde) cevap alıp kaçan kaç kişi oldu, siz yine insaflısınız. Pasif soğutmalı bir modele fan sesi yüzünden takmış durumdasınız anlaşılan. O fiyat aralığında fiyat / performans olarak bu ekran kartını tavsiye ederim. Fanı normal şartlarda uzun vadede sorun, az güç tükettiğinden Psu masrafı da çıkarmaz. Pasif soğutmalı modeller düşük profilli ürünler, oyun oynamaya felan gelmez hocam benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Aman estafurullah, (bilgim dahilinde) cevap alıp kaçan kaç kişi oldu, siz yine insaflısınız. Pasif soğutmalı bir modele fan sesi yüzünden takmış durumdasınız anlaşılan. O fiyat aralığında fiyat / performans olarak bu ekran kartını tavsiye ederim. Fanı normal şartlarda uzun vadede sorun, az güç tükettiğinden Psu masrafı da çıkarmaz. Pasif soğutmalı modeller düşük profilli ürünler, oyun oynamaya felan gelmez hocam benden söylemesi.

Diğer Fansız Olan Yinee İdree Ediyodu Oyunlarda Fansız istemem Su Yüzden Bugünn Dün kşamdn belli Uğrasdım Ve Saat 1 De Yttım Yani Kafayı Yedirtti Ekrn Kartı Bana Ekran Kartını Bi Cıkarttım Sanki Odada Bişey Calısmıyor Gibiydii Böylee Bir Huzurlu Oldu Oda Sessiz Sedasızz Bi Hava Sesi Vardıı Oda Hiç Anlasılmıcak Derecedee Ancak Fanın Dibine Girdiğinde Hava Sesi Anlasılıyorr Ekran Kartını Tekrar Takdım Oda Yok Böylee Bişi Sanki Kasanın İçinde Jenertörr Calısıyor Gibi O yüzden Artık Fanlı Ekrn Kartlarındn Pismanım Fansız Sessiz Oluyor O yüzden Sessiz Bi Fan Terciğim Bu Önerdiğin Ekran Kartıda Güzel Ama Fanlı Yine Aynı Duruma Düsmek İstemiyorum Kalitesi Nasıldırr Bide Su 3.0 Shader Felen Destekliyenler Oluyor Bazı Oyunlarda Pixel Shader 3.0 Destekli Oluyor Bu Ekran Kartından Nasıl Bir Görüntü Alırım DDR3 Uyarmı Benim Sisteme Bu Acaba

• HD 4670' te Shader Model 4.1 desteği var. Ddr5 de olsa sisteminize uyar, önemli olan arabirim (Pci-Ex). Fanıda öyle ses çıkartmaz.

Size tavsiyem masrafa girmeden önce, mevcut ekran kartınızın fanını sökün. Soğutucu bloğu tamamen değilde plastik olan fanı küçük vidaları sökerek çıkartın. Fanın alt kısmında tam ortasında küçük bir kapağı vardır onu da çıkarın. Bildiğimiz ince uçlu dikiş makinası yağını o delikten dışarıya taşırmadan yavaşça damlatın. Fanı elinizle ya da üfleyerek felan döndürün o yağı içeri çeksin biraz. Sonra toparlayın ekran kartını bi' deneyin.
  • bunun fanı sessizmidir ben bilgisayarı 24 saat kullanırım yani sabah 8 de baslarım ertesi sabah 8 veya 10 a kadar kullanırım bu bahsettiğinn ekrn krtının fanı sessizmidirr ilerde sorun cıkartmaz her halde ya ekran krtı fanına iyice bakdımda ekran krtının fanının gövdesii oynuyoo dağılmıs sanırsam bilmiyorum ama ya yeni bi fan takıcam yda uğrsmadan ekran kartıyla taks edipp fiyat düsürtüp bahsettiğin ekran kartını alıcam öyle gözüküyoo ekran kartımı veripp üstüne fiyat düsüre bilirimm böyle olsa daha iyi olucak gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.