Şimdi Ara

Ekran Kartı ve Ram önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sene önce kurduğum sistem artık yeni oyunları istediğim performansı sağlamadığından yeni bi ekran kartı ile ramleri değiştirmeyi düşünüyorum.

sistemim

i7 860 2.8 ghz
    asus p55 evo
    zotac gtx275
    4 gb corsair cl9
    psu 850lik

şimdi benim işlemci yongası 1156 bunun ekran kartı ve ram seçimim de bi etkisi var mıydı hatırlayamadım açıkçası :)

şimdi makinayı darboğaza sokmadan, 850psunun yeteceği bi ekran kartı alıcam. oyunları fullhd oynamak gibi bi takıntım yok. 2-3 sene daha götürecek bi ekran kartı yeter bana. gt560 ile gt560ti arasında oyunlarda ne kadar performans farkı yaşarım? benim psu bunu karşılar mı? bi de mesela evga, zotac, msi, gigabyte arasında nası bi fark var? içlerinden en ucuzun alsam mesela gt560ti için ne kadar performans kaybım olur?

http://www.amazon.com/EVGA-Mini-HDMI-Lifetime-Warranty-01G-P3-1561-AR/dp/B004K1EUWO/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1345811563&sr=1-11&keywords=gt+560

şurda 210 dolara var, amazonun genelinden 40-50 dolar daha ucuz, bi bakarsanız sevinirim.

ramlari de corsair vengeance olarak düşünüyorum, benim anakartla uyumluluğu filan sıkıntı olmaz heralde ?

http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-PC3-12800-1600mHz-CMZ8GX3M2A1600C9B/dp/B004QBUL1C/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1345811839&sr=1-2&keywords=8+gb+corsair+vengeance

yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler.

• 4 gb bellek yeterli

ekran kartını upgrade yapmak istiyorsan en az 560 ti ekran kartı alman gerekir
    7850 ile 560 ti arasında da fiyat farkı az olduğundan HD 7850 almalısın
  • yeni ram almama gerek yok diyorsunuz o zaman ? 4 gb ram yeterli midir? onun yerine 128gblık ssd alsam performans olarak daha mı etkili olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

yeni ram almama gerek yok diyorsunuz o zaman ? 4 gb ram yeterli midir? onun yerine 128gblık ssd alsam performans olarak daha mı etkili olur ?

4 gb şuan çoğu oyun için yeterlidir.Ekran kartını sağlam tutarsan sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

quote:

yeni ram almama gerek yok diyorsunuz o zaman ? 4 gb ram yeterli midir? onun yerine 128gblık ssd alsam performans olarak daha mı etkili olur ?

açıkçası ben sistemi yeni çıkan cs:go oyunu için yeniliyorum. :) şuanki sistemimle 800:600 çözünürlükte 40-50 fps alıyorum bu benim için yeterli değil açıkçası. o yüzden yeni alacağım ekran kartı ile fps min 80-90 altına düşmesini istemiyorum bu çözünürlükte.

amerika'da ki arkadaşıma aldıracağım ekran kartını, amazon ve ebay dışında önerebileceğiniz bi site var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

açıkçası ben sistemi yeni çıkan cs:go oyunu için yeniliyorum. :) şuanki sistemimle 800:600 çözünürlükte 40-50 fps alıyorum bu benim için yeterli değil açıkçası. o yüzden yeni alacağım ekran kartı ile fps min 80-90 altına düşmesini istemiyorum bu çözünürlükte.

amerika'da ki arkadaşıma aldıracağım ekran kartını, amazon ve ebay dışında önerebileceğiniz bi site var mı acaba ?

ram yerine en az 128 gb sata 3 SSD alırsan daha iyi olur, ekran kartıda en 650 tl civarlarına gtx570 bulunabiliyor, bu fiyata iyi bir seçim olur...marka olarakta asus ve evga en iyilerinden bir kaçıdır. markaların özel OC'lu üretimleri olmadığı sürece aynı model kartlarda Performans farkı olmaz,sadece soğutma sistemleri farklı olur...

• quote:

quote:

quote:

amazon türkiye gönderim yapmıyor kitap dışında ama yabancı ülkede arkadaşım var diyorsan.Hangisi ucuzsa onu tercih et 2 side gayet iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.