Herkese tekrardan merhaba . Dün bi konu açmıştım kimse cevap yazmamıştı o yüzden tekrardan açıyorum . Lütfen yardımcı olun en kısa sürede ekran kartı ve ram almam lazım sizin bilgilerine göre alıcağım . Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum . Bilgisayarımın özelliklerini yazayım ;
Bellek yolu özellikleri ; YOL TÜRÜ = DDR2 SDRAM YOL GENİŞLİĞİ = 64 bit
Daha fazla bilgi isterseniz alta yazarsınız bende buraya eklerim . Alıcağım ekran kartı ve ram in özellikleri şöyle olmalı; + Ekran kartı DDR3 1gb +RAM 1 veya 2 gb olsun . +VE OLABİLDİĞİNCE UCUZ OLMALI ..
Herkese çok teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum....!
o sisteme sakın masraf ediyim deme çünkü o sisteme ne yaparsan yap adam edemezsin
Millet neredesiniz bissürü kişi online ama kimse soruma cevap veremiyor . İnanılacak gibi değil bana ekran kartı tavsiye edemiyonuzmu veya benim tavsiye ettiğime bakmıyonuzmu yardım bekliyorum 1 haftadır cevap veren yok
quote:
Orijinalden alıntı: kadir1233
Millet neredesiniz bissürü kişi online ama kimse soruma cevap veremiyor . İnanılacak gibi değil bana ekran kartı tavsiye edemiyonuzmu veya benim tavsiye ettiğime bakmıyonuzmu yardım bekliyorum 1 haftadır cevap veren yok
Hocam Söylediğin Kartı Anakartın DEsteklemez Zaten DEsteklesede ZAten Pek Bir Performans Farketmez YEni Bir Sistem Al Boştan Yere Masraf Yapma
aynen hıc masraf etme o sısteme maddı acıdan bıraz sık kendını ve duzgun bı sıstem kur ya da al..