Şimdi Ara

Ekran kartı ve Ram tavsiyesine ihtiyacım var ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese tekrardan merhaba . Dün bi konu açmıştım kimse cevap yazmamıştı o yüzden tekrardan açıyorum . Lütfen yardımcı olun en kısa sürede ekran kartı ve ram almam lazım sizin bilgilerine göre alıcağım . Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum . Bilgisayarımın özelliklerini yazayım ;

Ekran kartı = Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family 256 mb
    İŞLEMCİ = İntel(R) Celeron(R) CPU E1500 @ 2.20 GHz 2.20 GHz
    Yüklü bellek (RAM) = 1,00 GB
    ANAKART = Foxconn G31MV(-K) sürüm FAB 1.0

Bellek yolu özellikleri ;
    YOL TÜRÜ = DDR2 SDRAM
    YOL GENİŞLİĞİ = 64 bit

Daha fazla bilgi isterseniz alta yazarsınız bende buraya eklerim . Alıcağım ekran kartı ve ram in özellikleri şöyle olmalı;
    + Ekran kartı DDR3 1gb
    +RAM 1 veya 2 gb olsun .
    +VE OLABİLDİĞİNCE UCUZ OLMALI ..

Herkese çok teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum....!

• o sisteme sakın masraf ediyim deme çünkü o sisteme ne yaparsan yap adam edemezsin
  • Yapma ya o kadar kötü olamaz :S . olsun usta siz yine bi tavsiye edin yeni pc alcak halde değilim ben ekran kartı ve ram ile oyun kaldırmasına yardımcı olayımda gerisi boş mesela assasins creed 2 gibi oyunları kaldırcak kapasiteye gelsin onu istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum isterseniz önerilerinizi baska sitelerden buldugunuz ekran kartlarını buraya koyarak yapabilirsiniz çünkü ekran kartını net'den sipariş ediceğim . Mesela ben bunu buldum bu uyarmı ?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sapphire-hd6450-1gb-ddr3-directx-11-pci-e-21-dx11-hd3d-ekran-karti-11190-02-20g-/productDetails.aspx?productId=bd132040&categoryId=204

• Millet neredesiniz bissürü kişi online ama kimse soruma cevap veremiyor . İnanılacak gibi değil bana ekran kartı tavsiye edemiyonuzmu veya benim tavsiye ettiğime bakmıyonuzmu yardım bekliyorum 1 haftadır cevap veren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1233

Millet neredesiniz bissürü kişi online ama kimse soruma cevap veremiyor . İnanılacak gibi değil bana ekran kartı tavsiye edemiyonuzmu veya benim tavsiye ettiğime bakmıyonuzmu yardım bekliyorum 1 haftadır cevap veren yok

Hocam Söylediğin Kartı Anakartın DEsteklemez Zaten DEsteklesede ZAten Pek Bir Performans Farketmez YEni Bir Sistem Al Boştan Yere Masraf Yapma
  • aynen hıc masraf etme o sısteme maddı acıdan bıraz sık kendını ve duzgun bı sıstem kur ya da al..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Öneri İhtiyacı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.