Şimdi Ara

Ekran Kartı ve Ses Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ses kartım ekran kartı fanlarını kesmen kapatıyor.

Elimde olan Creative Sound Blaster Z ses kartını hiç bir şekilde sığdıramadığım için Asus Xonar DGX ses kartı aldım. Ses kartı sığdı lakin, ekran kartı fanını kısmen kapattı. Fotoğraflarda görüldüğü gibi, sıcaklık konusunda sıkıntı yaratır mı? Bu şekil de kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Ayrıca sorun yaratırsa, kasa tabanına tam ekran kartı ve ses kartı altına gelecek şekil de bir fan deliği açıp 12 cm bir fan da takabilirim.

PCI-E 1x riser da aldım, fakat kasa içinde ses kartını konumlandırabileceğim bir yer bulamadım. USB ses kartı da kullanmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natteri 35 -- 13 Aralık 2016; 3:15:10 >

• o kadardan bir sey olmaz sen ekran kartini kapatan ses karti gormemissin.2010'da 6850 kartimi sifira sifir kapatiyordu audigy2 ZS ses kartim.o halde bile voltaj verip oc yaptim test yaptim arka arkaya 100 derece oldu kart ona ragmen calisiyordu seninkine kapatma denmez.
  • Hemen hemen aynı şekilde kullanıyorum ve bir sorun olmadı bugüne kadar.. Fanlara temas etmiyorsa sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.