Şimdi Ara

Ekran kartı ve sistem uyumluluğu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ekran kartını almak istiyorum ancak ana kartım pci-ex 2.0 desteklemiyor ne gibi sorunlar olur? Sistem darboğaz yapar mı? Sistem özellikleri aşağıdaki gibi.

http://www.sanalmarketim.com/urun/240731cc4e005df2d9a774e04d575116/POWERCOLOR-HD4850-1GB-GDDR3-256bit-16X-HDMI

İşlemci: Pentium 4 3.0 Ghz 631

Anakart: Ecs G31T-M7

Ram: 2 GB DDR2 800 Mhz Kingston

Güç kaynağı: Siz önereceksiniz :)

• hemde feci yapar sakın o kartı alma işlemcin yüzünden paran boşa gider 4670 den yukarı kart alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

hemde feci yapar sakın o kartı alma işlemcin yüzünden paran boşa gider 4670 den yukarı kart alma

Gerçekten çok mu etkiler? O kartı almayı çok istiyordum şimdi moralim çok bozuldu :( İşlemcimi değiştirsem sorun çözülür değil mi? Anakartımın desteklediği Quad bir işlemci alsam sıkıntı geçer sanırım.

Bu Pentium lu sisteme gidecek en iyi kartı hangisi peki?
  • 4670 Al Gerisi Darboğaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitaminsiz_asım

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

hemde feci yapar sakın o kartı alma işlemcin yüzünden paran boşa gider 4670 den yukarı kart alma

Gerçekten çok mu etkiler? O kartı almayı çok istiyordum şimdi moralim çok bozuldu :( İşlemcimi değiştirsem sorun çözülür değil mi? Anakartımın desteklediği Quad bir işlemci alsam sıkıntı geçer sanırım.

Bu Pentium lu sisteme gidecek en iyi kartı hangisi peki?

illa quad a gerek yok çift çekirdek bile alsan yeter o kartta bu arada su anki işlemcine en fazla alacağın kart 4670 ddr3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 13 Mart 2010; 15:46:22 >
  • Core 2 duo E7500 işlemci ile Powercolor hd4850 pcs 1 gb sorunsuz çalışır değil mi? darboğaz yapar mı? Birde psu önerisi yaparsanız çok güzel olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.