Şimdi Ara

ekran kartı video oyun ve sayfa yazı bulanıklaşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim grafilk kartında bir sorunum var ve oyunlarda ve film izlerken bulanık olmakta ve aynısı gta5 oyun oynarken bulanık ve oyundan
    atıyor bazen ve oyunlarda gta5 w basıyorum bilgisayor home tuşu diye algılıyor ben anlamamaktayım

önemli : windows 10 açılırken ekran ortasına çizgi gelip gidiyor pes 2015 yazılar biribirne karışıyor başlat özellikler sağ tıkladımda siyah çıkıyoyor
    AMD ELVODE video kartın otomatik sürücüleri desteklemiyor ? yazıyor
    ekran kartı drevır yükllüyorum amd ingilizce olarak karşılıyor
    bilgisayara bidiğinz üzere bilinen yollarlar format attım sıfırdan sistem kurdum bilgisayar açıldığında ekran kartın drevir yüklü olduğunu gördüm ilk defa böyle saçma birşeyle karşılaştım ve sistemi kurduğum yerde WİNDOWS.OLD isimli klasör var anlamadım.
    ekran kartı garntiye yoolamak istemiyorum tam olarak arıza hangi parçada bilemiyorum kendim nasıl hallderim

ben tam olarak anlayamadım arızayı kartı yeni aldım bunda önce böyle birşey yapmıyor biraz uzmanlık isteyen ekran kartı overlook yapmayıda bilimiyorum zaten
    yardımcı olursanız çok minattar olurum

intel core i3 3220 3.30 ghz
    anakart asus h61mk ddr3 ram desteği 1600 mhz
    ram 6gb 1333 mhz
    ekran kartı asusr9 380 strıx 2gb 256bit dx12
    power 500 wat
    5 TB harddisk
    unuttum ekran kartı 8pin ama benim power çıkışında 6 pin takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunamca -- 17 Nisan 2016; 2:50:34 >

• Dostum sana nasıl derler yardımcı olmaya çalışalım önceliğin pin değişikliği olsun psu kanadında bu sorunu hallettikten düzelmesi lazım ancak devam ediyorsa sorun driver kaldır sistemden ddu ve alt klasor temizliği yap reg edit dahil bunlara mobil olduğum için link atamiyorum sürücüyü tekrar kur 16.3.2 resmi sürücüyü dene sonuçları yaz bakalım haberdar olalim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klement kullanıcısına yanıt
    pin değişikliği yaptım daha önce 8 pin döüştürücü kullandım ama 8 pin dünüştürücü kablo yandı 2 kez değitirdim yandıı şuan 6 pin kullanıyorum ddu alt klasör temizliği nasıl yapıcam 5 tb harddisk var bunlarımı disyosun
    hangi programla biraz açarmısın

anakart ve işlemci değiştirmistim acaba ordanmı etkiliyor
  • sağlam bir 8 pin beslemeli psu ile test et muhtemelen çözülecektir sorunun sürücü işlemi sonraki iş öncelik olarak sağlam bir psu ile test edin ondan sonra sonuca göre yardımcı olunur...
  • sağlam 750 w power aldım ama yine 720p filmde pixsellenme ve bulanık laşma oluyor sorun nedirki acaba hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.