Şimdi Ara

Ekran Kartı-Vista Puan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan dan arkadaşıma pc topladık ve sistem elemanlarını ben seçtim fazla anlamadıklarından dolayı
    uzun yıllar bilgisayar işiyle uğraşıyorum ama bu sorunu bir türlü halledemedim çok canımı sıktı fikri olan yada benzer durumla karşılaşan arkadaşların insaniyet namına :D yardım etmelerini bekliyorum teşekkürler!

intel e 7200 işlemci
    msi p31 neo2 anakart
    2x1 gb crosair ddr2 800 mhz ram
    asus kasa 350 power supply
    sparkle 9600 gt 512 mb ekran kartı
    vs..
    benim seçtiğim parçaları vatan kendi montajını yapıp teslim etti.
    işletim sistemi kuruldu vista ultimate 64 türkçe
    en son driverları yüklediğim halde vistanın puanlarında ekran kartı 3.4 alıyor!
    belki yanlış olabileceğini düşünüp track mania yükleyip fps durumuna bakayım dedim ama sonuç
    korkunç bu sistemle minimum settings te 800x600 de sadece 30 fps alabildi :S
    driverları eskilerini denedim olmadı
    bios güncellemesi yaptım olmadı
    3 kere vista kurdum yok
    donanımdan kaynaklandığını düşünüp eversti açtığımda tek anormal durumun
    100 derecenin üstündeki anakartın kuzey köprüsü oldu

ve problemin anakart hatası olduğuna karar werdim
    fakat 30 gün olmadan iade edip başka bir modeli farkını wererek istedik malın özürlü olduğunu söyledik
    önce biz test etmeliz dediler
    ertesi gün sorun yok dendi aynı durum
    yarın merkezi arayıp görüşeceğim ama sorunun başka bişey olma olasılığını bilen,düşünen,tahmin eden arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
    herkese hayırlı ramazanlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartı 'nın ayarlarını değiştirdinmi? Ekran kartının ayarlarını; Detay 'dan alıp, performans 'a ver.
  • hayır standar ayarlar kontrolde ettim serviste oynanmış olabilir mi diye hayır standart ayarlarında
  • ayrıyeten 8800 gt 320 mb ben kullanıyorum quality ayarlarında kullanıyorum 5.9 aalıyorum 30 fps gibi komik bi durumda yok
    böyle bi uçurum olmasıda imkansız ama şuan dediğinide denedim
    sonuç aynı bi değişiklik yok
    problem o da değil ama saol genede ilgilendiğin için :D
  • Ekran kartından bu kadar düşük performans alman düşündürücü. Aslında olmaması gereken bir durum. Başka bir ekran kartı ile denemen mümkünmü?
  • işte öyle bir şansım hiç yok arkadaşım antalyada bense başka bir ilde hiçbirşey bilmiyor
    ve ekran kartı bulupta deneyemez
    servisin bunu yapması gerek ama pc çalıştığı sürece onlar için sorun yok gibi :z
  • fikri olan başka kimsa yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatan bilgisayar da üst seviyede yetkili kişi ile görüştüm ana kartı gigabyte ın p35 s3g modeli ile değiştirecekler bakalım sorun çözülecek mi???
  • Problem anakart değişimi ile kökten halledilmiştir herşey sağlıklı ve sorunsuz ama teknik servise
    fırça atılmış olmalı müşteriye kötü dawranıyor ve aşırı beceriksiz sorunun o olmadığını söyleselerde değişim sonrası problemin kalktığı görülmüştür ilgilenen herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.