Arkadaşlar merhaba.Casper model laptobım var haliyle cok fazla ısınıyor.Bide GPUZ ile takip ediyorum ekran kartı sıcaklığı 70 dereceye varınca kendini otomatik olarak frenliyor ekran kartı GPU core clock 700 lerden 300 lere düşüyor ve oyunda combatlarda kasmalar oluyor.Ben ekran kartı frenleme derecesini nasıl 75 e çıkartabilirim bilginiz varmıdır acaba ?Bir çeşit overclock yapmak istiyorum yani.
Ekran kartı özellikleri aşağıdaki resimde
quote:
Orijinalden alıntı: zanboracks
Arkadaşlar merhaba.Casper model laptobım var haliyle cok fazla ısınıyor.Bide GPUZ ile takip ediyorum ekran kartı sıcaklığı 70 dereceye varınca kendini otomatik olarak frenliyor ekran kartı GPU core clock 700 lerden 300 lere düşüyor ve oyunda combatlarda kasmalar oluyor.Ben ekran kartı frenleme derecesini nasıl 75 e çıkartabilirim bilginiz varmıdır acaba ?Bir çeşit overclock yapmak istiyorum yani.
Ekran kartı özellikleri aşağıdaki resimde
Hocam laptoplar çok hassas yapmanız dahilinde cihazınızı kullanılamaz duruma getirebilirsiniz 70 derece bir laptop için fazla bence ısrar ederseniz sizin için MSIburner adlı programı önerebilirim overclock için kullanılıyor diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme