Şimdi Ara

Ekran kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Casper model laptobım var haliyle cok fazla ısınıyor.Bide GPUZ ile takip ediyorum ekran kartı sıcaklığı 70 dereceye varınca kendini otomatik olarak frenliyor ekran kartı GPU core clock 700 lerden 300 lere düşüyor ve oyunda combatlarda kasmalar oluyor.Ben ekran kartı frenleme derecesini nasıl 75 e çıkartabilirim bilginiz varmıdır acaba ?Bir çeşit overclock yapmak istiyorum yani.

Ekran kartı özellikleri aşağıdaki resimde

Ekran kartı yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: zanboracks

Arkadaşlar merhaba.Casper model laptobım var haliyle cok fazla ısınıyor.Bide GPUZ ile takip ediyorum ekran kartı sıcaklığı 70 dereceye varınca kendini otomatik olarak frenliyor ekran kartı GPU core clock 700 lerden 300 lere düşüyor ve oyunda combatlarda kasmalar oluyor.Ben ekran kartı frenleme derecesini nasıl 75 e çıkartabilirim bilginiz varmıdır acaba ?Bir çeşit overclock yapmak istiyorum yani.

Ekran kartı özellikleri aşağıdaki resimde

Ekran kartı yardım

Hocam laptoplar çok hassas yapmanız dahilinde cihazınızı kullanılamaz duruma getirebilirsiniz 70 derece bir laptop için fazla bence ısrar ederseniz sizin için MSIburner adlı programı önerebilirim overclock için kullanılıyor diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.