Şimdi Ara

ekran kartı yardım!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar ben ekran kartı almayı düşünüyorum, pc yi aldığımda işlemci tümleşikti sora ben işlemcinin üstündeki kartı iptal ettirdim nvidia 7100 gs taktılar buda çok sıradan bi kartmış :S pc ye baya para harcadım ama her oyunu oynayamıyom 1 seneyi geçiyo alalı . pc , intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86 GHz 1.86 GHz 1,00 GB RAM özelliklerine sahib ge force 8500 gt 1gb 128 bit 8 series bi kart alsam iyi olurmu crysis gibi fps oyunlarını pes 2008 vs. yeni oyunları rahat bi şekilde kaliteli bi şekilde oyanmak istiyorum bu kart idealmi başka fikri olanlar varsa sevinirim fiyatı 110 ytl miş

• bu arada ürünün tam özellikleri -PCI-Ex Destekli » AXLE 1GB,GeForce 8500,PCI-Ex,DDR2,128bit,DVI-I,HDTV,FAN
  • Alacaksan nVidia 8800GT ya da ATI HD 3870 / HD 3850 alman daha iyi olur. (9600GT de yazacaktım ama 8800GT ile aralarında fazla fark yok o nedenle 8800GT düşünmen daha mantıklı)

8500GT ile PES 08 oynarsın ama daha iyi ayarlarda oynamak istersen yukarıdakilere bir göz at.

Bütçen fazla değilse biraz daha bekle HD 4670 geliyor. nVidia da fiyat indirimi yaptı. O zaman daha rahat seçim yaparsın. (Yanlış hatırlamıyorsam 9600GT HD 4670 düzeyine çekildi fiyat olarak ama bize ne zaman yansır bilemem)
  • 9600gt 99 dolar altına düşecek(miş) onu beklemen en mantıklısı

biraz hızaşırtma ile 1-2 yıl kullanırsın o kartı

edit: İşelmcini en azından 2.2ghz seviyesine çek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-MAC*1 -- 14 Eylül 2008; 20:15:21 >

• arkadaşlar yazmış olduğunuz serileri araştırıyorum nette 512 mb 256 bit çıkıyo kimisinde kimisindede farklı özellikler yazıyo tam bilgi verebilecekmisiniz almışken sağlam bişey almak istiyorum yorum yaptığınız için sağolun
  • arkadaşım sakın başka kart alma 4670 geliyor bu hafta tr ye ondan al. herkes 4 gözle bekliyor kartı, tabi testlere bak ama işini göreceği kanısındayım.

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4670/20.html

testler burda.

NOT : bu arada ekran kartınıda sistemine göre seç, bu sisteme son sistem ekran kartı takarsan darboğaz yapıp takılmalar yapabilir, o kadar para verip kafayı çizebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 15 Eylül 2008; 10:43:49 >

• arkadaşlar yardımlarınız için sağolun benim bi korkumda rally08 arkadaşın dediği gibi sistemim karta uyumlu olurmu mesela AndryTR arkadaşın tavsiye ettiği 8800GT yı araştırdım çok iyi şeyler söyleniyo ama benim sistem kaldırırımı uyarmı intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86 GHz 1.86 GHz 1,00 GB RAM bu sisteme yeni kartlar uyarmı eğer 8800 GT sorunsuz çalışırz iyi verim alırsın diyosanız almayı düşünüyorum tabi fiyatıda biraz kabarık ama biraz dişimizi sıkarsak hallolur heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.