Bildirim
ekran kartı yardım.
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende şu anda bu kartı inceliyordum. Kart konusunda pek bilgim yok onun için kararsız kaldım. Bence ATI HD 3650 1GB 128BIT iyi ama fiyatı birazcık yüksek. -
sistem ne?? agp mi pci-ex mi??
eğer pci-ex ise o paraya ikinci el forumdan çok güzel kartlar bulabilrirsin... -
ıste hıc anlayamıyorum pc den
off of nerden bakabılırım kı? -
quote:
Orjinalden alıntı: cemistad
ben world of warcraft oynuyorum
bunun ıcın kartımı degıstırecegım
120 mil. civarına kadar almak ıstıyorum
suan bakdıgım ve begendıgım ASUS 512MB ATI Radeon EAH2600 PRO (PCI-E)
bana öneride bulunursanız sevınırım.
hocam sana tavsiyem 2.el bölümüne biraz bak ekran akrtları satılıyor 10-20 trl daha üsttüne koy çok daha güzel kart alırsın 2.el emin ol hiç sıkıntı yaşamazsın senin söylemiş oldugun karttan kaç ve kat daha iyi performans verecek kart alırsın
üstteki mesajı gördügüm için editledim mesajımı hocam anakrttının markası nedir en azından resmini çekebiliyorsan resminiçek koy bakalım hemen yardımcı olalım sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 20 Ekim 2008; 16:00:14 >
-
ben hiç anlamış değilim aynı özellikte kartlarda bile model ayrımı var ve de tavsiye istediğimiz zaman sürekli 250-300 ytllik kartlar öneriliyor. acaba 512 mb ddr3 128 bit bir ekran kartı nasıl düşük performanslı olabilir ki? -
quote:
Orjinalden alıntı: dk04
ben hiç anlamış değilim aynı özellikte kartlarda bile model ayrımı var ve de tavsiye istediğimiz zaman sürekli 250-300 ytllik kartlar öneriliyor. acaba 512 mb ddr3 128 bit bir ekran kartı nasıl düşük performanslı olabilir ki?
Ekran kartında hafızadan daha çok çekirdek önemlidir çekirdek deyincede mhz'e bakılmaz bazı ekran kartları 256 mb dır ama 1024 mb dan daha iyi performans verir sen o mb a çok bakma gddr3 fln aynı olay ok?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X