asus a9250 gamer edition marka ekran kartı kullanıyorum.ama bazı oyunları oynayamıyorum(battlefield 2,brothers in arms,area 51).bu neden kaynaklanıyor olabilir?yardımcı olursanız sevinirim!şimdiden teşekkürler!
sen fiyat araligi söyle de ona göre bi sey söyleyelim ben x850XT derim
quote:
Orjinalden alıntı: badboy_skc
asus a9250 gamer edition marka ekran kartı kullanıyorum.ama bazı oyunları oynayamıyorum(battlefield 2,brothers in arms,area 51).bu neden kaynaklanıyor olabilir?yardımcı olursanız sevinirim!şimdiden teşekkürler!
Aslında battlefield 2 için bir şey diyemeyeceğim zira kimse oyunu 9200/9250 ile açmış değil gerçi kartta piksel ve verteks shader üniteleri mevcut ama directx 8.1 den dolayı oyunları açamıyor olabilir.Brothers in arms ve area 51'de yeni oyunlar açmamasının sebebi bu.Artık directx 8.1 tarihe gömülüyor geforce 2gibi.Bak şu anda piyasada hangi oyunu ge-force 2 ile açabilirsin?Çok az işte ati 9250 de yavaş yavaş o konuma geliyor.Bence git 9550 al
quote:
Orjinalden alıntı: i love this game!!!
sen fiyat araligi söyle de ona göre bi sey söyleyelim ben x850XT derim
Güzel
Sorunu çözmek için sürücüleri güncelleştirmeyi ve dx 9c'yi yeniden kurmayı dene.Ama çözülmez ise yenileme gerek.
sürücüleri güncelleştirirken eskileri kaldırma üzerine kur dx 9 c yide öle her yerden yükleme varsa oyun içinde ordan veya güvenilir olan bi yerden yükle
Eğer kartta 4 tane ram varsa 64 bittir ve değiştirmen gerekir.128 bitler biraz daha hızlı olmakla beraber 9250 çoğu oyun için yetersiz geliyor. Bence sat para ekle Asus 9550GE 128mb al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme