Şimdi Ara

Ekran karti yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 ekran karti arasinda kaldim

MSI N570GTX TWN FRZ III PE/OC (256Bit)1280MB GDDR5

MSI N580GTX TWIN FROZR II/OC (384Bit) 1536MB DDR5

butce yeterli 570 alip 6 7 ay sonra birtane daha 570 almakmi daha iyi olur yoksa 580 almakmi oyun icin aliyorum kararsiz kaldim hangi secim daha uzun omurlu olur ?

• sli / cf gibi multigpu teknolojileri her zaman istediğiniz performansi vermez, ayrica daha cok isinabilir. psu konusunda da sıkıntı olabilir. 580i tercih ederseniz daha iyi olur diye dusundum.

Illa multi gpu isterseniz 6850 alabilirsiniz 2 tane ama pek onerilmez tek kart varken.

Zaten uzun omurlu olmuyor pek gpular dx11.1 cikior og yeni versionu cikior falan eskiyor kart 1-2 yila. tek 570 alip 1-2 sene sonra yeni bi kartla degistirmeniz daha iyi olur diye dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cabrakan -- 31 Temmuz 2011; 18:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabrakan

sli / cf gibi multigpu teknolojileri her zaman istediğiniz performansi vermez, ayrica daha cok isinabilir. psu konusunda da sıkıntı olabilir. 580i tercih ederseniz daha iyi olur diye dusundum.

Illa multi gpu isterseniz 6850 alabilirsiniz 2 tane ama pek onerilmez tek kart varken.

Zaten uzun omurlu olmuyor pek gpular dx11.1 cikior og yeni versionu cikior falan eskiyor kart 1-2 yila. tek 570 alip 1-2 sene sonra yeni bi kartla degistirmeniz daha iyi olur diye dusundum

evet haklisin degistirmek en mantiklisi aslinda bir an hic eskimeyecek gibi dusundum :)
  • bütçe uygun olsa bile gtx 570'i zorlayan oyun yok şu anda... Hatta çoğu oyunda gtx 560 Ti bile yetiyor; metro 2033 gibi nadir bazı oyunlarda zorlanıyor... AMD ATI tarafında HD6950 veya HD6970 alınabilecek kartlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.