Şimdi Ara

[b]EKRAN KARTI YARDIMI VE ÖNERİ[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim şu an elimde olan pc'nin anakartı foxconn işlemci p4 3.0 521ddr ekran kartıda nvidia fx 5200 128mb hayatımda bu kadar dandik bir ekran kartı ilk kez goruyorum verdigi performans gf2 ile nerdeyse aynı 3 olamaz yani neyse ben ekran kartımı değiştircem aklımda şu an aklımda ASUS V9570 LE TD FX5700 var acaba nasıl bir karttır tavsiye edermisiniz.Diğer sorunumda ben arkadaşımda deneme amaçlı ge-force 4 Ti 4600 aldım taktım ama ekran gozukmuyor bilgisayarı acar acmaz beyaz ekran oluyor ve oyle kalıyor?? birde buna el atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faérun -- 24 Nisan 2005, 21:24:07 >

• dostum asus9550ge tavsiye ederim bilmiyorum yani karar senin
  • fx5700 alacağına forumdan 2.el 9600xt, 9550 ayarında bir kart alman daha mantıklı. sıfır alacaksan 9550 tavsiye ederim yine. sen elinde olan parayı söylersen daha mantıklı öneriler yapabiliriz.

ti4600 olayına gelince ekran kartında bir sorun olabilir. diğer ihtimal kart yerine iyi oturmuyor olabilir...
  • ASUS 9550 GE.
  • benim arkadaşım senin almayı düşündüğün asus fx5700 ekran kartını aldı ve performansının düşük olduğunu görünce leadtek 6600td ile değiştirdi.ben de sana aynısını yapmanı öneririm.arada fiyat farkı yok performans farkı çok.
  • paran sınırlı ise 9550 al.ama biraz daha para koyarsan 6600 al.ama iyisi olsun dersen 6600gt al.
  • Orjinalden alıntı: KeanuReeves

paran sınırlı ise 9550 al.ama biraz daha para koyarsan 6600 al.ama iyisi olsun dersen 6600gt al.

kesinlikle katılıyorum
    ben yeni aldım 9550 ge td memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.