Şimdi Ara

ekran kartı yok !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi benim nvidia geforce gt440 driverime güncelleme gelmişti ama hata alıyodum sonra internetten araştırdım ve programı silip güncel halini indirilmesi gerektiği yazıyodu sildim ama geri yükleyemedim şuan ne nvidia nede driver var bilgisayarın ekran kartı yok yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin lütfen
     ekran kartı yok !
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: samysams

arkadaşlar şimdi benim nvidia geforce gt440 driverime güncelleme gelmişti ama hata alıyodum sonra internetten araştırdım ve programı silip güncel halini indirilmesi gerektiği yazıyodu sildim ama geri yükleyemedim şuan ne nvidia nede driver var bilgisayarın ekran kartı yok yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin lütfen
     ekran kartı yok !

Driveri nereden indirdin İnternetten mi?
    İnternetten indirdiysen yanlış sürümünü indirmiş olabilirsin!

Ekran kartının markası aynı olsa da sürümden sürüme fark eder!

Kendi ekran kartına uygun Driveri bulmalısın!

• doğru driveri indiriyorum nvidianın sitesinden otamatik bulmayı etkinleştirdim kendisi buldu onu indirdim olmadı sonra kendim manuel olarak tüm özellikleri yazdım onu indirdim ondada aynı hatayı aldım
  • Aynı Hatayı Bende alıyorum . Notebook kullanıcısıyım.
  • bende öyle bir sorunla karşılaşmıştım bende nvidia 9600gt var ne yaptıysam driver kabul etmedi ama ekran kartım 9500 gt olarak görünüyordu vindows ta bende 9500gt driver yükledim oldu önceden farcry3 oynuyordum şimdi oynamıyor pc ama kart çalışıyor en azından
  • deniyim ozaman hemen
  • oda olmadı :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samysams

oda olmadı :/

aynı kart modeline ait eski driver sürümünü bulun. yeni sürümde bug olmuş olabilir
  • onuda arıyorum bulamıyorum çok eski sürümünü bulabildim
  • benim kartım nvidia gt240.. geçenlerde 335.28 versiyon driverleri yükledim.. sorunsuz oynadığım oyunlarda ( mesela cod mw 3 - 4 ve scania truck simulasyon 2) çok rahatken bu driveri yükleyince ara ara kasılmaya başladı.. modern warfare'de bölümler arasındaki brifinglerde ses kesik kesik geliyor.. SniperGhostWarrior2 oyunundada dürbündeyken sağa sola dönüşte kasılmaya başladı.. sanırım son sürüm driverlerin içinde ortak olarak bulunan bir şeylerde sorun var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker73 -- 3 Haziran 2014; 0:09:01 >
  • umarım öyledir çünkü düzeltilmesi lazım bunun ekran kartım yok resmen hiçbi oyun açılmıyo şaka gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.