Şimdi Ara

Ekran Kartı Yükleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. MSI RX1950 Pro ekran kartı kullanıyordum. Forumdan ikinci el bir Palit 7600GS Sonic aldım. İlk olarak MSI'ı çıkartıp direkt Palit'i taktım. Takınca sürücü istedi onu da kurdum. Ancak ekran çözünürlüğü çok kötü ve çok sayıda dikey çizgi vardı. Yeniden başlattığımda ise bilgisayar Windows'un açılış ekranına kadar gelip, daha sonra ekran görüntüsü gitti.

Sıkıntının mevcut ATI sürücülerinden olduğunu düşünerek format attım ama değişen birşey olmadı. Format sonrası Palit'in sürücüsünü kurdum. Yeni donanım eklendi, yeniden başlatın dedi. Yeniden başlattığımda bilgisayar yine aynı yerde takıldı. Birkaç kez kapatıp açtığımda, windows düzgün kapatılmadığı için nasıl çalıştırmak istediğimi soran ekran geldi. O ekranda normal çalışan son ayarlarda başlat dediğimde bilgisayar açıldı ancak ekran kartı yine sürücüsü yüklenmemiş şekildeydi ve yine dikey çizgiler ve düşük çözünürlük vardı.

Sizce sıkıntı nerde olabilir? Satan arkadaş faal olarak kullandığı kart olduğunu söylüyor. Acaba bir yerde yapmam gereken birşey mi var?

Bilgisayar Bileşenlerim

Anakart: ABIT IN9 32X-MAX Wi-Fi
    İşlemci : Intel E8200
    Ram: GEIL 4*1 GB DDR2 800 Mhz. 4-4-4-12
    PSU: Cooler Master 460 Watt

• Bende de Palit 7600gt vardı ve sürücülerini ancak format sonrası yükleyebilmiştim. Zaten bu kartın sürücülerinin Ati sürücüleriyle çakışması bilindik bir sorun.
    Sisteminizi başka ekran kartıyla düzgün çalıştırabiliyorsanız aldığınız 7600 bozuk demektir. Gördüğüm kadarıyla kartı Ankara'dan yeni almışşınız. Satan arkadaşla onun bilgisayarında deneyin, çalışmıyorsa iade edin. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.