Şimdi Ara

Ekran Kartı Yüksek Performansta Kullanma Sorunu (AMD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD A8 6600-K 3.9GHz (4.2 Turbo up) işlemcili bi makina topladım. Ekran kartım onboard. AMD Radeon HD 8570D Modeli. Fakat oyunlarda fps ya da kasma sorunu yaşıyorum. GTA 4'te bile ağır bi kasma var. oto ayarlarda yüksek ayarları uygun görüyo ama oyunda kasma yapıyor. 4 GB'a kadar ekran kartımın desteklediğini biliyorum. Muhtemelen perforsmans arttırma sorunu var geçiş yapmıyor ve ya. Kafayı yiycem yardım lütfen.

Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir;
    anakart: Gigabyte Socket-FM2 GA-F2A75M-D3H
    Ram: 2x DDR3 Corsair 4GB 1600MHz
    İşlemci: AMD A8 6600-K 3.9GHz (4.2 Turbo up)
    Ekran Kartı İşlemciye Dahili AMD Radeon HD 8570D/844MHz
    hdD: WD 1Tb
    Power supp: 500W

Bu konuyu teknikdestek'te de açmıştım fakat cevap alamadığımdan burası da yeridir diye düşündüm.
     Ekran Kartı Yüksek Performansta Kullanma Sorunu (AMD)

• Gta 4 özürlü bir oyun normaldir bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ats100 A kullanıcısına yanıt
    GTA'yı anlarım da LoL'de bile düşük fps veriyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qnur14

GTA'yı anlarım da LoL'de bile düşük fps veriyor ama..

O Gpu yu tam olarak bilmediğim için kesin bir yorum yapamam yarın daha net konusuruz
    suan mobildeyim k. Bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ats100 A kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim. Beklemedeyim.
  • lol de kasma yapması daha çok internet ayarlıdır hd8570d gayet iyi bir gpu dur ve lol ü rahat medium da oynatır ancak lagdan dolayı fps düşüklüğü yaşarsın ondan dolayıdır. o gpu crysis 3 bile oynatır sana low da
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    Yurtdışındayım ben, kullandığım internet 97megabit)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bellekleri (RAM)1866Mhz olarak ayarlama şansın varmı ?
  • A10-6800'deki GPU bile (anca) giriş seviyesi sayılabilecek durumdayken onun altında kalan GPU'nun düşük performans göstermesine şaşırmamak gerekir diye düşünüyorum. VLIW4 mimarisi ile yapılandırılmış 256 SP, HD5570 ayarı bir performansa sahiptir sanıyorum. Yani 9600GT'yi bile tutmaz. Bu kartla da GTA IV'ün yüksek detaylarla oynanmayacağını biliyorum (tabi oyunun sorunlu olması da ayrı bir konu). LoL hakkında pek bir bilgim yok.

Yalnızca APU'lardaki GPU'nun entegre bir GPU olduğunu unutmayın derim. 6 yıl önceki R600'de bile 320 SP vardı...
  • o apu'da grafik birimi giriş seviyesidir.gta ıv'ün kasması normal ama siz en yükseği 350 tl den satılan apu'lardan 1000 tl'lik ekran kartı performansı
    bekliyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Eylül 2013; 23:44:06 >
  • Qnur14 Q kullanıcısına yanıt
    İstersen işlemcinin crosfire videolarına bir bak 7750 ile güzel performans veriyor sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.