Bildirim
???Ekran Kartı Zannediyorum???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartının sürücülerini değiştirebilirsin yada ısınıyormu diye bir kontrol etsen iyi olur. -
Ekran kartının modelini yazmanda fayda var. -
bende de benzeri bi problem vardı formatlayınca kurtuldum mesela nba ve nsf u 2 de yapıodu -
benmki ati radeon 9200se ekran kartı bunu bütün video dosyalarında ve oyunlarda yapıyor ve henüz 2gün önce format attım driverları yükledim
ekran bağdaştırıcısıyla oynadım zaten o yüzden format atmak zorunda kaldım sonrada düzelmedi normal çalışmada hiçbir sorun yok da işte bu videolar ve oyunlarda makine otomatik olarak resetliyo kendini -
Güncel driverlerini yükleyip bi daha dene bakalım -
Driveri sıl tekrar kurr benımde oyle oluyodu düzeldi -
anakart1n ne 8x i destegi varmi -
yanlış hatırlamıyorsam ayarlardan gelişmişe girdiğinde bir seçenek olması lazım.ekran çözünürlüklerini yeniden başlatmadan uygula diye.bunu seçersen sorun düzelir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X