Şimdi Ara

Ekran Kartım Bozuk mu? (Sapphire R9 380)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağıdaki sisteme sahibim

AMD FX 8320 3.5 GHZ
    MSI 970 Gaming Anakart
    Sapphire r9 380 nitro 2 gb
    Kingston HyperX 1600 mhz 8GB RAM
    WD Blue 7200 RPM 500GB HDD
    Xigmatek Tauro 600w 80+ psu
    Dark n10 kasa
    Hyper 212 evo soğutucu

Arkadaşlar ekran kartımda sorun olduğunu düşünmeye başladım şöyle açıklayayım, Sık sık battlefield 4 oynarım oynarken aniden oyun donuyor ve ardından pc kendini yeniden başlatıyor, Ama oyun performansında sıkıntı yok 1080p de ultrada rahat rahat oynayabiliyorum. Bugun witcher 3 ü açtım menüden devam et e bastım yüklendi oyun başlar başlamaz bilgisayarınız sorun ile karşılaştı ekranı çıktı. LoL oynarken oyunu alta alıp tekrar oyuna geçtiğimde takılıyor bazen. MSI Afterburner ile sıcaklıkları takip ediyorum, Ekran kartı max 67 derece işlemci max 60 derece oluyor bir sorun yok yani. Ne olduğunu anlayamadım sorunun yardım ederseniz çok sevınırım

• Driver problemi olabilir. Veyahutta bunun dışında güç kaynağı ya da anakart kaynaklı güç problemleri olabilir ilk aklıma gelenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whattheayran kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının driver sürümünü düşürmek istiyorum nasıl düşürebilirim ? şuan en güncel sürümde bir düşürüp deneyeceğim.
  • Öncelikle eski driveri indirin. Daha sonra DDU yani display driver uninstaller ile mevcut sürücüyü komple sistemden kaldırın. Sonra eski sürücüyü tekrardan yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımsal sorun yoksa sorunu psu da arayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.