Herkese iyi forumlar arkadaşlar Geçenlerde ekran kartının sürücüsünü "slim driver" aracılığıyla güncelledim ve ekran kartı sürekli kasma yapmaya başladı. Eski driverım eskiydi versiyonunuda unutunca işler karıştı. Acaba virüsmü girdi diye tarama yaptım ettim sonuç olumsuz. Şuan pc yi formatladım ve amd nin otomatik driver bulma programından driver kurdum ve şuanda onu kullanıyorum yine kasma sorunum devam ediyor.
Sistem özelliklerim:
amd radeon hd 6790 (sapphire) ekran kartı i5 2500k 3.3 ghz işlemci p8p67-m anakart kingston hyperx 1333 2x4 ram 550 pw güç kaynağı 90 gb ssd
ZAMANIMYOK
kullanıcısına yanıt
amd ekran kartı kurarken şimdi..
format sonrası otomatik driver bulma programın driverı kurduğunu silin..
sonra temiz bi şekilde olucak şekilde hiç bir dosya kalmasın hemen amd sayfasına girin ekran kartı modelini şeçin işletim sistemini şeçin indirip kurun(beta olanı şeçmeyin)
kurarken de tüm dosyaları kuru şeçin directx kurulumuda yapın onlarıda kurmanız lazım
kolay gelsin geçmiş olsun
otomatik bulma programı kullandıysan muhtemelen 14.9 kurmuştur.bu sürücüden şikayet çok yeni kartlarda bile.demek ki biraz eski sürücü kurman gerekiyor kartın eski olduğu için.bu sürücüyü deneyebilirsin.