Şimdi Ara

Ekran kartım eksik görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu işlerden pek anlayan birisi değilim kusura bakmayın.

Ekran kartım 128 mb görünüyor ama halbuki 2 gb ekran kartım var gpu-z programında böyle görünüyor , bu yüzden oyunlarda kasma yaşıyorum gibi geliyor bu neden böyle görünüyor yardım edebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf00300 -- 27 Eylül 2013; 15:45:45 >

• Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olsun ama sanırım ekran kartınız paylaşımlı. "shared memory" yazısından çıkardım böyle bir sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf00300

Arkadaşlar merhaba bu işlerden pek anlayan birisi değilim kusura bakmayın.

Ekran kartım 128 mb görünüyor ama halbuki 2 gb ekran kartım var gpu-z programında böyle görünüyor , bu yüzden oyunlarda kasma yaşıyorum gibi geliyor bu neden böyle görünüyor yardım edebilir misiniz?

Hocam işletim sisteminiz Win8 x64 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Arkadaşlar merhaba bu işlerden pek anlayan birisi değilim kusura bakmayın.

Hocam işletim sisteminiz Win8 x64 mü?

evet hocam aynen öyle

• http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/62902

Bu linkten eğer x64 ise "Kabul et ve Yükle" seçeneğini seçerek son güncel sürümü yükler misiniz?
  • hocam indirdim güncellemeleri falan da yaptım ama sonuç hala aynı bir değişme yok
  • quote:

hocam indirdim güncellemeleri falan da yaptım ama sonuç hala aynı bir değişme yok

Hocam resmi bir daha inceledim.

Sağ tarafta olan size ekran kartınınkini değil işlemcinin onboard'ını gösteriyor. Yani makina yük altında değilken kullandığı kartı.
    Makina yük altına girince(ekran kartı bakımından) sol taraftaki GT630M chipsetini kullanmaya başlıyor.

Masaüstüne sağ tıklayarak "Nvidia Denetim" masası gibi bir menüden nerede, hangi programda hangi ekran kartını kullanacağını belirleyebiliyorsunuz diye biliyorum.
    Kuzenin Asus Laptop'da en azında bu şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam indirdim güncellemeleri falan da yaptım ama sonuç hala aynı bir değişme yok

Sağ tarafta olan size ekran kartınınkini değil işlemcinin onboard'ını gösteriyor. Yani makina yük altında değilken kullandığı kartı.
    Makina yük altına girince(ekran kartı bakımından) sol taraftaki GT630M chipsetini kullanmaya başlıyor.

Masaüstüne sağ tıklayarak "Nvidia Denetim" masası gibi bir menüden nerede, hangi programda hangi ekran kartını kullanacağını belirleyebiliyorsunuz diye biliyorum.

O zaman nvidia'nın ayatlarından mı ayarlamam gerekiyor

Kusuruma bakmayın gerçekten çok uzağım bu konulara ayrıyeten cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

O zaman nvidia'nın ayatlarından mı ayarlamam gerekiyor

Kusuruma bakmayın gerçekten çok uzağım bu konulara ayrıyeten cevaplarınız için teşekkür ederim

Hocam eve geçiyorum şimdi. Çıkmak üzereyim işten. Eve gideyim Teamviewer ile bağlanır bakarım ben de.

Bana eve gidene kadar 1-2 Saat izin verin yeterli

• Elbette hocam ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.