Şimdi Ara

Ekran Kartım Gözükmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Benim nvidia gt740m e sahip bir laptopum var. Ancak ekran kartım olmasına rağmen şuan göstermiyor. Yani nvidia denetim masasını açtığımda nvidia ekran kartınız yok diyor. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Ekran kartıma noldu? Bir bilen var mı?
    Edit: AİDA 64 ile de baktım onda da intel ekran kartı gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perenta -- 7 Haziran 2015; 15:10:58 >

• Up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notebook'un modelini yazabilirsin bakariz netten kart var miymis yok muymus kandirmislar mi diye ya da nvidia'nin surucusunu duzgun kuramamis olabilirsin ya da nvidia oyun acinca devreye girdigi icin bosta intel'i goruyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

notebook'un modelini yazabilirsin bakariz netten kart var miymis yok muymus kandirmislar mi diye ya da nvidia'nin surucusunu duzgun kuramamis olabilirsin ya da nvidia oyun acinca devreye girdigi icin bosta intel'i goruyordur.

Notebookum casper nn tki 4702 a 64 bit nvidia var 1 yıl önce aldim onceden zaten gozukuyordu bilgisayarda ama suan yok.
    Edit: Sabah gta 5 oynamıstim
    minik kasmalar oldu herhangi bir isinma olmadi sogutucuyla beraber ancak 3 gibi lole girdim o zaman isinmaya basladi ve oyunu kapamak zorunda kaldim sogutucusuz oynuyordum. Oyunlara sağ tikladigimda eskiden ekran kartiyla calistir secenegi vardi artik yok ve dedigim gibi nvidia demetim masasina da giremiyorum bir kac arkadasim da ayni sorunu yasamis bios falan demisler ama bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perenta -- 7 Haziran 2015; 21:36:07 >
  • notebooklardaki kartlarin biosu nasil degisebiliyormus yav bence girme oyle islere surucuyu bastan cek olmuyorsa format at yazilimsal bir hata ise duzelir ama duzelmezse servisine goster kart yanmis olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

notebooklardaki kartlarin biosu nasil degisebiliyormus yav bence girme oyle islere surucuyu bastan cek olmuyorsa format at yazilimsal bir hata ise duzelir ama duzelmezse servisine goster kart yanmis olabilir.

Kart neden yanabilir yani 70 derecenin ustune cikarsa kapatiyorum zaten hemen oyunu ama zaten 65 ustu 2 kere oldu 1 i baya eski 80 falan olmustu 1 ide bugun iste dedigim gibi. Insallah masraf cikarmaz

• sicakliklara sen iyi bakmissindir sicaktan yanmamistir ama elektronik alet her an bozulabilir.yazilim mi acaba diye en hizli cozme seklin surucu bastan kurmak ve format atmaktir.bunlar olmuyorsa nedir diye ugrasma servisi baksin illa yandi demek degil ama sorunu bulur soylerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.