Şimdi Ara

Ekran Kartım ile İlgili Sorun [Lütfen Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün oyun oynarken fark ettim oyunlarda ciddi bir performans düşüşü var. Lenovo Z500 marka laptop kullanıyorum. İntel ve Nvidia'nın ekran kartları mevcut. Oyunlarda elbette ki Nvida GT 645M'i kullanıyorum. Performans düşüklüğünü şöyle tarif edebilirim: Eskiden 70-80 FPS ile oynadığım bir oyun kare kare ilerliyor. 10-15 FPS dahi alamıyorum.

Fakat özel olarak Nvidia ile açmama rağmen sanki masaüstü ekran kartıyla açmışım gibi bir performans oluyorum. Sürücüler vesaire her şey yüklü. Herhangi bir değişiklik de yapmadım.

Acaba ekran kartım bozulmuş olabilir mi? Eğer böyle bir sorun mevcut ise bunu nasıl anlarım? dxdiag komutuyla kontrol ettiğimde herhangi bir sorun görünmüyor.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim, keyifli forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe S. -- 17 Temmuz 2016; 1:41:08 >

• Bende de var random oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Evet. Nvidia ile çalıştır demem rağmen İntel ile açıyor. BIOS ayarlarında UMA seçeceğim son çare olarak belki o işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe S.

Evet. Nvidia ile çalıştır demem rağmen İntel ile açıyor. BIOS ayarlarında UMA seçeceğim son çare olarak belki o işe yarar.

Msi after burner de gpu1 de gösteriyor bende nedense? Yani nvidia çalışıyor diyor ama intel ile aynı performansı veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de mevcut. Bazen de Nvidia ile hiç açmıyor. Bütün ayarları denedim sürücü geri yükledim yine de olmadı. Başka şeyler de deneyeceğim, düzeltebilirsem mutlaka haber veririm size de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.