|
Ekran kartım mı yandı?
-
-
-
Donanım nedir. CPU da VGA çipi var mı?
Varsa onu kullanarak sistemi açması gerek, yoksa hiç görüntü alamamanız gerek.
-
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/
Hocam bilgisayarım bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubZeroWins -- 30 Temmuz 2023; 19:45:42 > -
cpu nun vga çipi var. yani ekran kartı çartlasa bile çip üzerinden çalışması gerek.
kimi oturum açma denemelerinde oturum açma aşamasını geçtiğinizi söylemişsiniz, demek ki cpu üzerinden yürüme şansı var. güvenli modda açmayı deneyin. garanti varsa ve yazılımsal değilse sorun uğraşmayın, yapsınlar.
-
login ekranindan once patliyor mu hic?
eger patlamiyorsa yazilimsal bir sorun var gibi duruyor
-
Hocam yaklaşık 10 kere açmayı denedim 2-3 tanesinde login ekranına sorunsuz ulaştım diğerlerinde ya sadece siyah ekran yada siyah beyaz ekran. Bir keresinde de windows doğru yüklenmemiş hatası aldım mavi bir teması vardı ve tekrar başlatmayı dene seçeneğini seçtim. -
Garantisi bitti ama depremde üzerine kitaplık düştüğü için ekranımın yarısı kırılmıştı bende monster teknik servise gönderdim ve sağ olsunlar ücretsiz değiştiler. Attığım linktede göreceğiniz üzere monitörüm 120hz di yeni takılıp gelen monitör 144hz acaba ondan dolayı bir sıkıntı olabilir mi? Yaklaşık 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum ama 144hz ekranı. -
-
son zamanlarda bir şekilde darbe gördü mü?
anlattıklarınız çerçevesinde panele sinyal yollayan flekste sorun olduğunu düşündüm, bir temassızlık var, ya da yerinden kurtuldu kurtulacak, zaman zaman temassızlık yapıyor gibi sanki.
fleksin anakarta ya da ekrandaki karta bağlandığı sokette gevşeklik olduğunu düşünüyorum. ama işi bilmiyorsanız kurcalamamanızı öneririm.
-
Hiç bir darbe görmedi hocam 1 aydır yerinden bile kalkmadı belkide havanın sıcaklığı düşünülünce acaba bahsettiğiniz kabloda bir erime gibi bir durum olabilir mi? -
+1 bir tik boyle gorunuyor,
bios ekraninda da olduguna gore yazilimsal degil gibi duruyor, bu dahili ekran mi? harici bir ekranla HDMI vs. ile deneme sansiniz var mi? onda sorun yoksa kablodan gibi geldi bana
-
Bu ekrandayken menteşelere hafif bastırıp deneyin. Bilgisayarı hafif sarsıp görüntüde değişme var mı deneyebilirsiniz. Bu durumda kablolarda vs temassızlık arıza olabilir. bunun dışında, pili çıkmıyor galiba. fişten çıkartıp reset tuşuna 5-10 sn basıp deneyin.
-
-
Maalesef hocam işe yaramıyor -
Olay sizi aşar, dediğiniz gibi teknik servis tek çözüm gibi görünmekre bu koşullarda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X