Şimdi Ara

ekran kartım overclok kaldırırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem imzada kasam sesiz yan kapakta 2 aded kırmızı led fan 12 cm lik 7 volta bağlı arkada 9 cm kasa ile gelen fan var anakarta bağlı soğutma problemim hiç yok sistemim imzada eğer ekran kartıma overclok yaparsam ömründen yermiyim nekadar gider ömründen ve yaparsam ekran kartım bunu kaldırabilirmi ekran kartımdan çok memnunum gta 5 normal hight karışık 1660x900 çözürülükte 30 35 fps alıyorum son derece akıcı takılma kasma v.s yok + olarak oyun korsan ve içinde 100 yakın modlu araçlarda bulunmakta mad maxte medıum hıgte oynnatı aşırı oyun oynayan biriyim aklınıza gelebilecek tüm toorrent sitelerini sömürdüma rtık oynuyacak oyun bulamıyorum neyse overclok yapsam ömründen nekadar yerim

• updullahhttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7730-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti-10606.html kartımda bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 13 Mart 2016; 21:56:03 >
  • Upppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcaklıklar kaç derecede seyrediyor?
    hd3000-4000 serisi gibi 75-80 derecede stabil çalışmayabilir 70 dereceyi görmeyecek şekilde overclock edersen problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

sıcaklıklar kaç derecede seyrediyor?
    hd3000-4000 serisi gibi 75-80 derecede stabil çalışmayabilir 70 dereceyi görmeyecek şekilde overclock edersen problem olmaz.

sıcaklık boşta 40 41 derece gta 5 medıum normal karışık 1600x900 çözürlük 30 35 fps oyun korsan artı 100 den fazla arac modlu sıcaklı 50 55 60 arası oluyor denedim biraz yapmayı drıveri final sürüm yaptım 2 kısmıda bellek hızı gpu hızını sona çektim ekranda değişik değişk renkli karalamar filan çıktı tırstım resetledim sonra fabrika ayarına geri çektim 2 saatide kaçda durmalıdır normali 2 saate 800 mhz de fabrika ayarında en fazla kaça çıkarmalıyım
  • sıcaklıklar normal, gpu 840, bellek 850 olsun ötesi gereksiz olur
    en sona çekersen ömründen yersin kararmalar falan yaşanmayacak şekilde artır.
    ilk etapta gpu 825 bellek 835 falan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 15 Mart 2016; 19:31:36 >
  • quote:

sıcaklıklar normal, gpu 840, bellek 850 olsun ötesi gereksiz olur
    en sona çekersen ömründen yersin kararmalar falan yaşanmayacak şekilde artır.
    ilk etapta gpu 825 bellek 835 falan olabilir

ilk etap dediğinizden mi yapıyım yani öyle yapıp biraz kulanıp sonramı 850 çekeyeyim kusra bakmayn çok sordum ama ilk defa böyle bir şey yapıyorum masrfa açmaya hiç niyetim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ilk 825 gpu 840 bellek yaparsin hocam, kayda değer fark olmazsa 840 850 yaparsın fazla güçlü bi kart olmadığından ciddi bi performans artışı yaratmaz tahminim.

• quote:

Evet ilk 825 gpu 840 bellek yaparsin hocam, kayda değer fark olmazsa 840 850 yaparsın fazla güçlü bi kart olmadığından ciddi bi performans artışı yaratmaz tahminim.

tamamdır hocam çok sağolun yardımlarınız için
  • Rica ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.