Şimdi Ara

ekran kartım yandı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ekran kartım yandı hiç görüntü gelmiyor şimdi ben bilgisayarı plazma tv ye bağlasam görüntü gelirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: kimkimok

Arkadaşlar benim ekran kartım yandı hiç görüntü gelmiyor şimdi ben bilgisayarı plazma tv ye bağlasam görüntü gelirmi

laptopmu? masaüstümü hiçbir bilgi vermemişsin.
    sistem özelliklerinide yaz
  • Ekranın yanmadı ekran kartın yandı nasıl görüntü verecek? Onboard sağlamsa onla dene...
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Laptop
  • quote:

Laptop

ekran kartı yandıysa hiçbir şekilde görüntü alamazsın.
    kartın yandığını nasıl anladınız
    Bilgisayarcıya götürdüm öyle dedi çok para isteyince yaptırmadım bende... Bilgisayarı açıyorum herşey normal çalışıyor sadece ekrana görüntü gelmiyor.bir usb taktığımda çalışıyor yani bilgisayardan uyarı sesi geliyor.
  • quote:

Bilgisayarcıya götürdüm öyle dedi çok para isteyince yaptırmadım bende... Bilgisayarı açıyorum herşey normal çalışıyor sadece ekrana görüntü gelmiyor.bir usb taktığımda çalışıyor yani bilgisayardan uyarı sesi geliyor.

yapacak birşey yok. servise ver bence. bilgisayarcının yapacağı şey sadece bilgisayarını mahveder.
    ekran kartının çipini anakarttan ayırcak yeni çip takacak. ki hiç sağlıklı bir olay değildir
  • Peki ben tamir edebilirmiyim hani bu ekran kartı fırınlama mı nedir yada başka bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki ben tamir edebilirmiyim hani bu ekran kartı fırınlama mı nedir yada başka bişey

masaüstülerde var.
    hplerde yaplıyordu. bilgisayarın hiçbir şekil daha almamasını sağlayarak yeniden yakarak açıyorlardı bilgisayarları. videoları var izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

yapacak birşey yok. servise ver bence. bilgisayarcının yapacağı şey sadece bilgisayarını mahveder.
    ekran kartının çipini anakarttan ayırcak yeni çip takacak. ki hiç sağlıklı bir olay değildir

Güvendiğiniz bir bilgisayarcıysa şansınızı deneyebilirsiniz ama şansınız bilgisayarınıza göre değişir ki kart veya chip değişimi çok sıkıntılıdır.Çünkü anakartınıza uygun bir chip bulunacak, o chip ısıtılacak bga da, veya kartınızı değiştirecek veya başka işlemler uygulanacak... Bilgisayarınızı kurtarma ihtimalinin yanında tamamen bozulma ihtimalide vardır.Bence yetkili servisine götürün. Yetkili servisten gelen cevap size uymuyorsa bilgisayarcıya götürürsünüz

Kardeşim peki bu onboard nedir ne yaparsam görüntü gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne sacma soru soruyorsunuz böyle anlamadım ekran kartım yandı diyor tv calışırmı diyorsun
  • fırınlama felan ugrasma 6 ay inceledim konuştum telefonlar ettim..ben yaparım diyen 300 lira istiyor yapıldıktan sonra da çalışma garantisi 5 ay..
    lenovo servisine gönderdim anakart değişimi yapıldı ücretli 410 lira, 60 lira işçilik.. hiç ugrasma ver servise başka yolu yok..değişecek anakart..

edit: pc lenovo olduğu için oraya gönderdim seninkisi hangi markaysa onun servisini ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cand_mag -- 26 Temmuz 2014; 16:49:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.