Şimdi Ara

Ekran kartıma uyumlu ve kaliteli fan lazım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Benim GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartım var. Bu ekran kartı biraz fazla ısınıyor. Tedbir amaçlı kaliteli ve tam uyumlu bir fan önerir misiniz ? (Her türlü soğutma olur)

Ekran kartı: http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

• Yardım edecek kimse yok mu ? Kaç saat geçti halen cevap yok ?
  • O fana uygun bulman biraz zor kardesim sen bu islerle ugrasan birini bul o zaman daha iyi yonlendirilirsin bn seni yanlis yonlendirmek istemem

kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCRepublicTR kullanıcısına yanıt
    Şimdi benim tanıdığım bir bilgisayar tamircisi var ama sonuçta malı getirirken üstüne kar koyacak. O yüzden ben kendim almak istiyorum.
  • olmadi netten bak muhakkak bilgi sahibi olursun bulamazsan da mecburen kar koymasini da kabul edeceksin teknik servise sor dicem ama randumanli bir bilgi verirler mi bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: TCRepublicTR

olmadi netten bak muhakkak bilgi sahibi olursun bulamazsan da mecburen kar koymasini da kabul edeceksin teknik servise sor dicem ama randumanli bir bilgi verirler mi bilmem

Haklısın. Neyse 1-2 gün daha bekliyeceğim. Belki biri yorum atar cevap alırım.
  • Tamam kardesim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdfsfsdf

Merhaba. Benim GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartım var. Bu ekran kartı biraz fazla ısınıyor. Tedbir amaçlı kaliteli ve tam uyumlu bir fan önerir misiniz ? (Her türlü soğutma olur)

Ekran kartı: http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

boşta kaç derece? speedfan ile bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: sdfsfsdf

Merhaba. Benim GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartım var. Bu ekran kartı biraz fazla ısınıyor. Tedbir amaçlı kaliteli ve tam uyumlu bir fan önerir misiniz ? (Her türlü soğutma olur)

boşta kaç derece? speedfan ile bakın

37 derece.

• Gayet normal hocam endise yapacak birsey yok yuktede 65 70 i gecmiyorsa harika demektir

• momenty kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde 65 civarı. Ekran kartı yanarsa garantiye girmiyor dimi ?
  • sdfsfsdf S kullanıcısına yanıt
    Ekran kartinin bu sekilde yanmasi imkansiz 110 derecelerde bile yanmiyor emin olun o.c ile fazla voltaj zorlama disinda yakamazsibiz iciniz rahat olsun yukte 60 65 cok normal her kart bu kadar isinir

• benimki oyunlarda 80 dereceye çıkıyordu. firestorm ile custom fan profili oluşturdum. şu an watch dogs ultrada 53-66 arası sıcaklık.
  • Birakin gelismis oyunlari bir brovser oyunu nu 1 yildir 110 derecede oynuyorum ,Gunde 8. Saat araliksiz calistigi oluyor.hd 3650 kart yazin 128 deredeyi gordu yansin yenisini alim diye yuklendim icene yanmadi mavi ekran dahi vermedi ,nedir bu 3. 5 dereceden korku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.