Şimdi Ara

ekran kartımda mı bir sorun var acaba lütfen cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayrımı açabiliyorum ekran geliyor fakat ekran çok yavaş hareket ediyor. hani şöyle tarif edeyim düşük bir ekran kartıyla iyi bir oyun oyunamaya çalışırken ekran parça parça hareket eder ya anen öyle. bunu neden yapar işi çözmezsem gidip yen bir ekran kartı satın alacam . lütfen acil yardım...

• Görev yöneticinizde çalışan uygulamları tek tek kontrol edin. Tanımlayamadığınız bilmediğiniz işlemleri googlede arayın. Şüpheli uygulamalrı sonlandırın. Virüs taraması yapın.
  • bunu yerine bilgisayara bir format atsam düzelebilir mi sizce . ben bilgisayardaki fiziksel bir problemden olabileceğini düşünüyorum virüs taramaı yaptırdım bişley çıkmadı.
  • ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir.sürücü çalışıyormu kontrol et.gerekirse yeniden yükle...
  • ekran kartı driver'nızın güncel sürümünü DL edip tekrar ekran karınızı yüklemeyin deneyin...

Şöyle söyleyim ekran kartlarının driverları ilk çıktığı zamanki işletim sistemlerine göre ayarlı oldukları için SP sokken sorunsuz çalışan bir ekran kartı SP2 yüklendiğinde dediğiniz hataları yapar. Şu anda SP3 kullanıyor iseniz ve ekran kartınızda SP2 uyumlu ise gene aynı problemler baş gösterecektir oyüzden ekran karıtınızın marka ve modeli ile googledan driver arayıp güncelleme yapmanızı tavsiye ederim öncelikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.