Şimdi Ara

ekran kartımda sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop aldığımda 358 mb gösteriyordu 2 3 hafta sonra 256 gostermeye başladı. Bios dan kontrıol ettim Ram yada ekran karti ayarları yok tek tek baktim
    driver bastan yükledim gene aynı format atım gene aynı yardım edermisiniz?

Mobile Intel® GMA X3100, max. 358 MB grafik belleği

Yonga türü: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Famiily

Markası:Toshiba

• Bilgisayarının harici ekran kartı olmadığı için o/b ekran kartını kullanıyorsun.O/b ekran kartlarıda bellek olarak ram'i kullanır.Yani 512mb ramin varsa bunun 256mb'sini ekran kartı kullanır.Bunun ayarıda vardır bios'da.Ancak ordan düzeltilebilir.
  • Ram 2 gb ama ram den yemiyorki :S ram baktim da 2 gb kullaniyor biosu tek tek kontrol ettim oyle bir sey yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullugenc -- 4 Ocak 2009; 17:11:14 >
  • Senin ekran kartın 256 / 512 Mb. ekran kartı olabilir. Bunun anlamı şudur. Kart asgari 256 Mb. azami 512 Mb. belleğe sahiptir. 256 Mb. kadar kendi belleğini kullanır. Bellek gereksinimi 256 Mb. geçtiğinde RAM dan kullanır. Aslında senin sisteminde bir gariplik yok. 350 Mb. gördüğünde demekki o kadar bellek gerekiyormuş, ve RAM dan ilave yapmış. Şimdi ise asgari olanı görüyorsun. Fazla bellek gerektiren bir program kullandığında değerin yükseldiğini göreceksin.
  • Sağlam oyun açsam da ne ekran kartında ne de ram de degişilik oluyor aynı ekran kartım 358mb benim pc benzer mankinalarda de 358 gösteriyor.
  • geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.