Şimdi Ara

Ekran kartımı power acmıyor (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA arkadaslar gecenlerde bir ekran kartı aldım ati HD4850 1gb 256bit gddr5 ve calıstırması icin bir akrabamdan 420W power aldım fakat acılırken pc otmeye basladı ve kırmızı yazılar cıktı orda yazanı tam hatırlamıyorum ama power supply ve video card kelimeleri geciyordu saten kapattım tekrar on boarda takdım ben en iyisi sistemimi bi yazayım Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 1GB ram (ddr2) ve yukarıda dedigim gibi yeni aldıgım kart Ati HD4850 1gb 256bit gddr5 arkadaslar pc min acılmamasının nedeni ne bunu ogrenmek istiyorum eger süphelendigim gibi power ekran kartını calıstırmaya yetmiyorsa bunu kac W power calıstırır çalıştıracak power onerirseniz sevinirm saygılar..

• Aleyküm selam. O power ile onboard ekran kartı çalışıyorsa powerde sorun yok demektir. Ekran kartını başka bir bilgisayarda deneyin. Ekran kartında da sorun yoksa power yetmiyordur...
  • Ekran kartının güç kablosu takmamşsındır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Ekran kartının güç kablosu takmamşsındır :)

yaw bunu baskasıda söyledi de sü güc kablosu ne tam olarak acıklarmısın ben ekran kartını 0 aldım kutusunda kablo falan yokdu ?
  • ekran kartında buna benzer bir giriş varsa psu dan ona uygun olan kabloyu takman gerekir

Ekran kartımı power acmıyor (Yardım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.