Şimdi Ara

Ekran Kartımı Sony Playstation2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ekran kartı istiyorum ama Sony PS2'yede gözüm kayıyor nasıl yapayım siz söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KitapKurdu- -- 7 Mayıs 2010; 13:40:26 >

• Bilgisayarınızın genel özelliklerine ve alacağınız ekran kartına bağlı bir durumdur. Ancak PS2 için ne kadar oyun çıkıyor onu da düşünmeniz gerek. Ayrıca hangi tür oyunları oynamayı sevdiğinize de bağlı. Spor oyunları, dövüş ya da yarış tarzı oyunlarda şahsen PS serisini daha tercih edilir bulmuşumdur hep (göreceli bir kavramdır, başkaları farklı düşünebilir). Ama FPS ya da benzeri aksiyon oyunlarında bilgisayarın daha rahat olduğunu düşünürüm.

Hangi ekran kartını almak istiyorsunuz, kendi sisteminiz ne bunları da belirtirseniz daha iyi olur. Ayrıca PS2 oyunlarına da bir göz atın...
  • bence ps2 al arkana bakmadan gel dvd izeleyebilceğin bi alet ve birçok oyun hemde ekran görüntüleri çok güzel
  • ikisininde yeri çok ayrı bazı kişiler derki xbox al bazıları ps3 al ama bende derimki pc den şaşma ama öyle aşırı abartıya kaçacak kadarda israf derecesine varmadan güzel uygun bi ekran kartı alabilirsiniz
  • Bu soruyu bu bölümden sorduğundan ben de dahil çoğu kişi ekran kartı önerecek tabii ki
  • Ekran Kart Al Bence
  • ps2 al bence kardeşim ps2 tak oyna süper..

PS2 ALL BUY BUY
  • PS2 ye hangi oyunlar çıkıyorki?
    Ekran kartı.. Tabi düşük seviyeli bir kart ne kadar oyun oynatır orası ayrı..
  • bence ekran kartı al bnde Ps2 var 1 yıla yakındır oynamıyorum :D
  • ps2 mi kaldı, ps3 ömrünü yarıladı siz hala ps2 den bahsediyorsunuz. mümkünse ya ekran kartı alın ya da ps3. tabi ps3 alınacaksa full hd bir lcd şart... şu saatten sonra ps2 alırsanız emin olun kendinizi atari oynuyormuş gibi hissedersiniz...

edit: tabi düşük bütçe ile düşük ekran kartı almak ile ps2 almak arasında da bir fark yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 31 Ağustos 2010; 13:48:37 >
  • ps2 atarı sen commdore ps2 yapamıyacağı bişey söle...
  • Bende ps3 ten bahsediyim

Bi firma burda 600 tl ye ps3 sattı ama biz gtx460 aldık Ps3 ün yüzüne niye bakmadık dersen oyunları orjinal almak zorundasın yoksa çok iyi fiyat
  • ekran kartı al gitsin...
  • konu açılış tarihi 7 mayıs 2010 bu tarihte ps2 nin sözü geçmez..ya xbox360 ya ps3 yada pc için ekran kartı
    bana göre ekran kartı
  • nvıdıa avatarı olan ps2 al diyecek hali yoktu ekran kartını yarın daha iyisi çıkıyo onuda yarın daha iyisi çıkıyo sonsuz döngü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.