Şimdi Ara

Ekran kartımın güç problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim sorunum şu ekran kartımla açamıyorum bilgisayarı daha doğrusu bilgisayar açılıyor ekran gelmiyor gts250 kullanıyorum başlarda herşey iyiydi 2-3 ay öncesine kadar şimdi bu sorun seyrekte olsa yaşanmaya başlandı.şuan onboard kullanıyorum sistemimi yazıyorum belki güç yetmiyordur diye
    amd 4 çekirdek 2.8 cache 7mb işlemci
    4gb ram ddr2 1088 küsür diye hatırlıyorum
    ekran kartım işte sorunu olan palit gts250
    400 wattlık bir güç sorunun bunda olmasından şüpheleniyorum
    400 gb bi harddisk sorun nedir acaba fikri olan varmı
    cevap veren herkese şimdiden teşekkürler
    bu arada ekran kartımın 2 psu girişi var her psu 2 güç alıyor yani toplam 4 güç alıyor ekran kartı kutusundan tek psu kablosu çıkmıştı 1 ini sonradan parayla aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seamih -- 17 Kasım 2010; 23:26:59 >

• psu nun gücü yetmiyor. 400 w o sistem için çok düşük. açılmaması normal. şüphelerin doğru
  • 400 w yazıyor herhalde. bide gerçek değeri kaç acaba. 300W'mu. iyi bir güç kaynağı olması lazım.
  • Gerçek 400w bile değildir parana kıy düzgün birşeyler al
  • bende 2 psu kulanıyadum bende hd 5750 vardı bişe oldu pcye ekrankartını takınca fanlar 1 sn ye donup duruyo sonra pcde tık yok kısacaı 2psu gıbı işleregirme sakın
  • arkadaşlar aopen güç kullanıyorum 390 oluyor bide sorunu dün gece şu şekilde bi yöntem buldum türk usulü 2 tane tokat attım kasaya açıldı ama aynı sorunun gene olmasından korkuyorum hem güç yetmese niye başta açılıyodu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.