Şimdi Ara

ekran kartımın ısı degerlerı ıcın hangı prog ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdik gittik a7s333 board umuza 4x agp 1 adet asus 9550 ge-td oturttuk ...
    drıverları cd den cıkan ıvır zıvır ları ınstall ettık (agp support ench drıvers vs ...)

1.) sıstemde nvdıa gf2mx400 yuklu ıdı drıverlarını unınstall edıp uzerıne bunları kurdum nvdıa nın drıverları arkadan sınsı sınsı ıpnelık yapıyor olabılırmı (sistemden tamamen kaldırılmısmıdır)

2.) smartdoctor adlı bısey vardı cd de ısı degerlerı fan donme hızı vsvs o\c olaylarını da ıceren bır yazılım , gel gorkı bunu ınstall edemedım , yok aga senın karta olmaz dedı ,
    asusun sıteden prog un enson versıyonunu ındırdım yukledım oda calısmaya baslayınca "aga ben senın kartını tanıyamadım "dıyor ...
    benzer problem yasayan varmı ? varsa nasıl cozdu ? yoksa gpu ve ramlerını sıcaklıklarını nasıl ogrenebılırım ...

3.) herhangı bır sogutma kullanmadan vede kartı zorlamadan hangı degerlerde kullanabılırım ben bu kartı default 250\400 ,300-350\450-500 arasında yanma rıskı olmadan kullanabılırmıyım (acayıp tırsagım)...
    (kusura bakmayın ters slash bozuk butun slash lar boyle \) ...

• bazı extra prog lar yuklemeye calıstıgımda ıse ekran kartının drıver larını bulamıyorlar\yuklememıssın dıyorlar ...
    anlamıyom neden olabılır yaw .?...
  • Ekran kartında ısı sensörü yok, o yüzden göremezsin sıcaklığı...
  • defalarca söylediğim gibi ısı değil sıcaklık...
    sıcaklığı sensör olmadığı için okuyamazsın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSIYESI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.