Şimdi Ara

Ekran Kartına Kablo Değiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa biraz küçük olduğundan bilmem ne kabloları ekran kartıma değiyor bu bir sorun yaratır mı ?

Ekran Görüntüleri:

[simage][/simage]

Kasanın genel görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanor -- 24 Mayıs 2016; 20:18:43 >

• Sata kablolarını elinizle bükebilirsiniz, yine karta değerse de sıkıntı olmaz. Ekran kartı o kabloyu eritecek kadar ısınmaz. Ama dediğim gibi elinizle sata kablosunu biraz bükmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Sata kablolarını elinizle bükebilirsiniz, yine karta değerse de sıkıntı olmaz. Ekran kartı o kabloyu eritecek kadar ısınmaz. Ama dediğim gibi elinizle sata kablosunu biraz bükmeyi deneyin.

Karta temas etmesi bir sorun yaratır mı ? yani ikinci resimde gösterdiğim şey karta değiyordu. Şu an bir şekilde onu halletim. Kart yüzeyine değmesi sorun yaratır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanor -- 24 Mayıs 2016; 21:17:07 >
  • akanor kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kablo ekran kartının fanına temas etmediği sürece sıkıntı olmaz. Zaten düzeltmişsiniz, yüzeye değmesi de sıkıntı çıkarmaz. Benim de kasamın usb port kabloları mecburen kartın üstünden geçiyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Lakin kartın fanlarına temas etmesin ona dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Yok hocam kablo ekran kartının fanına temas etmediği sürece sıkıntı olmaz. Zaten düzeltmişsiniz, yüzeye değmesi de sıkıntı çıkarmaz. Benim de kasamın usb port kabloları mecburen kartın üstünden geçiyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Lakin kartın fanlarına temas etmesin ona dikkat edin.

Çok teşekkür ederim. Açıkçası sıkıntım artık adı neyse kart yüzeyindeki parçaları eritebileceği yada bir şekilde zarar vereceği idi. O manada sıkıntı yok sanırım.
  • Kabloyu diğer kablolara bantlayarak teması kaldırabilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.