Şimdi Ara

Ekran Kartında Çıkan Çizgiler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ellerine ulaştimi bir haftada hallederler bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Ellerine ulaştimi bir haftada hallederler bence.
    Bana yakın konum olarak ben kendim bıraksam sabah erkenden gün içi vermezler mi ya ? On Board'da yok sistem de ne yapıcam
  • Kusura bakmayın gec gördüm. Hata su gpu cekirdeginin karta baglanti pinleri var aslinda lehim bunlar. Ball diye bu lehim toplarina deniyor. İsindikca onlar biraz daha kaynasip temas sorunu gidiyor sorun o yuzden gitmis gibi gorunuyor.
    Re balling islemi ise isiyla gpu karttan sokuluyor. Eski lehimler temizlenip yeniden lehim dokuluyor. Gpu cekirdeginin , ekran karti baski devresine olan baglantilari sifirlaniyor yani. İnternette videosu var islemin.

Adresleri sitelerinde yaziyor. Gidip goturun karti tamir olur veya olmaz olursa ucreti de sudur diyorlar zaten. Bizim iki hafta falan oldu calisiyo hala.
    Hiz dusurmek tahminimce bir ise yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih-8

Kusura bakmayın gec gördüm. Hata su gpu cekirdeginin karta baglanti pinleri var aslinda lehim bunlar. Ball diye bu lehim toplarina deniyor. İsindikca onlar biraz daha kaynasip temas sorunu gidiyor sorun o yuzden gitmis gibi gorunuyor.
    Re balling islemi ise isiyla gpu karttan sokuluyor. Eski lehimler temizlenip yeniden lehim dokuluyor. Gpu cekirdeginin , ekran karti baski devresine olan baglantilari sifirlaniyor yani. İnternette videosu var islemin.

Adresleri sitelerinde yaziyor. Gidip goturun karti tamir olur veya olmaz olursa ucreti de sudur diyorlar zaten. Bizim iki hafta falan oldu calisiyo hala.
    Hiz dusurmek tahminimce bir ise yaramaz.
    Hocam çizgi çıkma sorunu düzeldi hiç çıkmıyor ama şöyle bir sorun var şimdi ekran kartı anında ısınıyor yani 40 derece diyelim bir oyun yada tet programı açtığım vakit 80-90 derecelere bir anda fırlıyor bu yüzden de ekran da görüntü gidiyor sistem kendini yakmasın diye yapıyor bunu sanırım ne yapmam gerekiyor ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.