Merhaba, forumdan RTX 2060 aldım. Bugün taktım pc'ye fakat bellekler yavaş. Yani mhz olarak hızı normal ama bellek bant genişliği yarı yarıya düşmüş. Yani 336GB/s olması gereken değer 168GB/s gözüküyor. 2 driver denedim düzelmedi. Zaten GPU-z'de bilgiler eksik gözüküyor. Bunun sebebi nedir bilgisi olan var mı? Performansı düşük kartın yani RTX 2060 performansı vermiyor. Kart : Galakuro RTX 2060 1-click Pixel fillrate değeri de normal rtx 2060'lara göre biraz düşük. Edit : Bant genişliği düzeldi. GPU-Z eski sürümmüş. Güncel sürüm yükledim 336GB/s oldu. Performans konusunda da furmark 1080p'de 5100 puan aldı bana çok düşük geldi diğer kartlara kıyasla. Bir daha test edicem performansını. Edit 2 : Performans sorunu da çözüldü. Riva tuner ile 85FPS limit koymuştum. Onu kaldırdım düzeldi Şuan her şey normal. Edit : Bant genişliği düzeldi. GPU-Z eski sürümmüş. Güncel sürüm yükledim 336GB/s oldu. Performans konusunda da furmark 1080p'de 5100 puan aldı bana çok düşük geldi diğer kartlara kıyasla. Bir daha test edicem performansını. Edit 2 : Performans sorunu da çözüldü. Riva tuner ile 85FPS limit koymuştum. Onu kaldırdım düzeldi Şuan her şey normal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 21 Temmuz 2022; 18:15:32 > |
Bildirim