Şimdi Ara

ekran kartında son durum...yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modelleme,grafik ve animasyon alanlarında çalışırken beni çilden çıkartmayacak bir ekran kartı arıyorum.ATI fireGL 7100 alıcaktım ancak çok pahalı.buna alternatif olarak 5 ürün buldum

ASUS ATI X1900CF
    ASUS N7600 GT
    ASUS ATI X1600XT
    SAPPHİRE ATI X1900 GT
    SAPPHİRE ATI X1900 XT

hangisi fireGL 7100'e yakın bir performans sergiler,hangisini tercih etmeliyim?bide nedenini ve tecrübelerinizi iletirseniz sewinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chismooo -- 7 Eylül 2006; 21:38:52 >

• bence 1900xt hatta cf yap kurtul
  • quote:

Orjinalden alıntı: chismooo

modelleme,grafik ve animasyon alanlarında çalışırken beni çilden çıkartmayacak bir ekran kartı arıyorum.ATI fireGL 7100 alıcaktım ancak çok pahalı.buna alternatif olarak 5 ürün buldum

ASUS ATI X1900CF
    ASUS N7600 GT
    ASUS ATI X1600XT
    SAPPHİRE ATI X1900 GT
    SAPPHİRE ATI X1900 XT

hangisi fireGL 7100'e yakın bir performans sergiler,hangisini tercih etmeliyim?bide nedenini ve tecrübelerinizi iletirseniz sewinirim

hiçbiri firegl v7100'e yakın performans gösteremez...hiçbiri bir cad/cam kartına alternatif olamaz...o yazdıklarının hepsi oyun kartları...yüksek poligonlu sahnelerde hepsi slide show yapar...x1900xtx alıp crossfire da yapsan 3dsmax'te büyük sahnelerde çalışaman imkansızlaşır...
    sana önerim PNY quadro 1300'ün fiyatını araştırman...şu an ne kadar bilemiyorum ama başlangıç düzeyinde işini görür...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.