Şimdi Ara

EKRAN KARTINDA SORUN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar palit 8500gt sonic ekran kartımda kartı aldığımdan beri bazı grafik sorunarı var her oyunda olmasada biçok oyunda meydana geliyor. oyunlarda hiç bir zorlanma kasma olmamasına rağmen belli bi süre (yaklaşık 5-10dk) oynadıktan sonra grafiklerde bozulmalar meydana geliyor acaba sorun ekran kartındanmıdır.

EKRAN KARTINDA SORUN ACİL YARDIM

[img=https://store.donanimhaber.com/78/de/c4/78dec4f5cbd197e6b7014d785c314f91.jpg][/simage]

[img=http://www.loadtr.com/k-137887-pes2008sorun.jpg][/simage]

• fanı çalışıyor mu kartın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

fanı çalışıyor mu kartın?

evet fanı çalışıyor sıcaklık değerleri max 59larda çıkıyor oyun sırasında
  • kartın ramlerinde sorun var karta overclock yapıyomusun eğer yapıosan biraz değerleri düşür ama yapmıyosan da hemen garantiye göndermeni tavsiye ederim çünkü kartın ramlerinde sorun var aşırı ısınmada yok dediğin dereceye göre sorun ramlerde görünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

kartın ramlerinde sorun var karta overclock yapıyomusun eğer yapıosan biraz değerleri düşür ama yapmıyosan da hemen garantiye göndermeni tavsiye ederim çünkü kartın ramlerinde sorun var aşırı ısınmada yok dediğin dereceye göre sorun ramlerde görünüyo

kartın zaten kendi overclock seçeneği var ama onu kullanmasamda kartın kendi optimum değerlerindede aynı sorun oluyor. Bütün özellikleri kapatsamda sorun devam ediyor kartı garantiye göndermek tek seçenek gibi görünüyor.
  • kesinlikle gönder çünkü ramlerin normal gözükmüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Ekran SOrunu Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.