Şimdi Ara

Ekran Kartından Anlayan Arkadaşlar yenisini alacağım yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Quad core işlemci
    4 gb rem
    500 watt power
    1.5 TB harddisk
    Geforce 7800 256 mb 256 bit ekran kartı

Şimdi malum bu sistemde en zayıf halka ekran Kartım son cıkan oyunlardan acmyor yıgılıyor.

100 Euro butceyle alabileceğim bütün oyunları oynayabileceğim bi ekran kartı tavsiye lazm.

Sahibinden
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-gf-gtx460-se-1gb-256bit-ddr5-pci-e-61419902/mega-foto/?photo=4

bunu buldum ama emin değilim forumun satış sayfasında birçok model var ama anlamadğımdan karar veremedim
    tavsiye ettiğin bir ürün varsa forumda onunlada ilgilenebilirim

Şimdiden Yardımlarınız için TŞKLER

• 2. El bölümünü araştırın.

HD5850 / GTX460 / HD6850 / HD6870 alabilirsiniz , 300TL ve civarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

2. El bölümünü araştırın.

HD5850 / GTX460 / HD6850 / HD6870 alabilirsiniz , 300TL ve civarına.

+1
  • Aynı kartı bende kullanıyor. Güncel oyunlarda sorun çıkartmaz ama fiyatı biraz pahallı. Özellikle 6850 sıfır fiyatı 350TL civarinda olduğunu düsünürsek. GTX 460 ile 6850 performans olarak birbirlerine esit kartlardır.

http://www.netsiparis.com/detay/12833163033/VTX-HD6850-1GB-GDDR5-256BIT-DUAL-DVI-HDMI-DISPLAY-PORT
  • peki bu hd 6850 performans ve dx11 olarak yeterli mi sizce şimdi bi foruma göz atayım bakalım ucuz birşey bulabilecekmiyim.Dikkat etmem gereken birşey var mı bunda değişik modelleri felan
  • ASUS HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    199dolar +kdv benim satış fiyatım
    POWERCOLOR 1GB,Ati Radeon HD 6850,GDDR5,PCI-Ex,256Bit
    171dolar +kdv benim satış fiyatım
    SAPPHIRE 1GB,Ati Radeon, HD6850, Pci-Ex,GDDR5, 256Bit
    178dolar +kdv benim satış fiyatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmann

peki bu hd 6850 performans ve dx11 olarak yeterli mi sizce şimdi bi foruma göz atayım bakalım ucuz birşey bulabilecekmiyim.Dikkat etmem gereken birşey var mı bunda değişik modelleri felan

HD6850 fiyat/performans bakımından çok iyidir, DX11'de ise benzer modellerden(HD5850 mesela) biraz daha yüksek performanslıdır. Alırken özel soğutmalı olmasına dikkat edin, daha soğuk, daha sessiz olması için. Hız aşırtma için de faydası olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende su anda 6850 peşine düştüm uygn fiyata satan varsa alacağım su anda forumda arıyorum tşk ederim
    Bu XFX HD6850 o.c Black Edition bir model var anlaşrsak alacağım
  • XFX HD6850 o.c Black Edition fiyat olarak ne kadar eder 2 eli pazarlık asamasındayım son cıkan oyunlarda beni yarı yolda bırakmaz değil mi? 300 istiyor
  • quote:

XFX HD6850 o.c Black Edition fiyat olarak ne kadar eder 2 eli pazarlık asamasındayım son cıkan oyunlarda beni yarı yolda bırakmaz değil mi? 300 istiyor

hocam forumun bi adabı vardır (her ne kadar çoğu insan çiğnese de ) . bu tür bir soruyu uygun gördüğünüz birine özel mesaj yolu ile sorabilirsiniz . şuan kartıyla ilgilendiğiniz kişi sizin profilinizden buraya yazdığınız mesajı okuyabilir ve sonra da takdir edersiniz ki size " ben seni dolandıracak mıydım ki buraya ederi ne diye yazıyorsun ? " diyebilir ki çok da doğal olur böyle bişey yazması . neyse yazmışsınız bir defa cevaplayalım bari . işlemciniz bu kartı götürebilecek güçte bi işlemci . çoğu oyunu rahat rahat oynarsınız . aşağı yukarı 300 lira civarında 2. eli . fiyat anormal değil . ihtiyaçtan satmıştı geçenlerde 1-2 kişi 290 civarında

• pardon doğru söyluyorsun fakat bılgısayardan pek anlamayıp 2 el bır urun alırken ınsan terettut edıyor haklısın bır dahakaı sefere buna dıkkat ederım

Uyarın ıcın tşkler
  • POWERCOLOR 1GB,Ati Radeon HD 6850,GDDR5,PCI-Ex,256Bit
    171dolar +kdv benim satış fiyatım
    370lira sıfır

Ekran Kartından Anlayan Arkadaşlar yenisini alacağım yardım edermisiniz?
  • quote:

pardon doğru söyluyorsun fakat bılgısayardan pek anlamayıp 2 el bır urun alırken ınsan terettut edıyor haklısın bır dahakaı sefere buna dıkkat ederım

Uyarın ıcın tşkler

tabi hocam o konuda hak veriyorum size . istediğiniz konuda pm atabilirsiniz , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . anlayışınız için teşekkür ediyorum
  • Sıfırı 350TL olan bir kartın 2.el fiyatının 300 olması bana biraz mantıklı gelmiyor açıkcası ki XFX olan modelde pesin fiyatı 360TL.

http://www.netsiparis.com/detay/12831626019/XFX-EX-HD-685X-ZNBC-HD6850-BLACK-EDITION-O-C--1GB-DDR5-820MHZ-PCI-E-EKRAN-KARTI

Bu durumda ben olsam 60tl daha fazla verip 0 olanı almayı tercih ederdim. Birda altaki kart var. Eğer 400TL'ye çıkabilirseniz bu çok daha mantıklı olur.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/sapphire-ati-hd6870-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-11179-09-20g.html

• zotac gtx 295 tavsiye ederim tam 120 avro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.