bunu buldum ama emin değilim forumun satış sayfasında birçok model var ama anlamadğımdan karar veremedim tavsiye ettiğin bir ürün varsa forumda onunlada ilgilenebilirim
Aynı kartı bende kullanıyor. Güncel oyunlarda sorun çıkartmaz ama fiyatı biraz pahallı. Özellikle 6850 sıfır fiyatı 350TL civarinda olduğunu düsünürsek. GTX 460 ile 6850 performans olarak birbirlerine esit kartlardır.
peki bu hd 6850 performans ve dx11 olarak yeterli mi sizce şimdi bi foruma göz atayım bakalım ucuz birşey bulabilecekmiyim.Dikkat etmem gereken birşey var mı bunda değişik modelleri felan
ASUS HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 199dolar +kdv benim satış fiyatım POWERCOLOR 1GB,Ati Radeon HD 6850,GDDR5,PCI-Ex,256Bit 171dolar +kdv benim satış fiyatım SAPPHIRE 1GB,Ati Radeon, HD6850, Pci-Ex,GDDR5, 256Bit 178dolar +kdv benim satış fiyatım
quote:
Orijinalden alıntı: Nightmann
peki bu hd 6850 performans ve dx11 olarak yeterli mi sizce şimdi bi foruma göz atayım bakalım ucuz birşey bulabilecekmiyim.Dikkat etmem gereken birşey var mı bunda değişik modelleri felan
HD6850 fiyat/performans bakımından çok iyidir, DX11'de ise benzer modellerden(HD5850 mesela) biraz daha yüksek performanslıdır. Alırken özel soğutmalı olmasına dikkat edin, daha soğuk, daha sessiz olması için. Hız aşırtma için de faydası olacaktır.
bende su anda 6850 peşine düştüm uygn fiyata satan varsa alacağım su anda forumda arıyorum tşk ederim Bu XFX HD6850 o.c Black Edition bir model var anlaşrsak alacağım
XFX HD6850 o.c Black Edition fiyat olarak ne kadar eder 2 eli pazarlık asamasındayım son cıkan oyunlarda beni yarı yolda bırakmaz değil mi? 300 istiyor
quote:
XFX HD6850 o.c Black Edition fiyat olarak ne kadar eder 2 eli pazarlık asamasındayım son cıkan oyunlarda beni yarı yolda bırakmaz değil mi? 300 istiyor
hocam forumun bi adabı vardır (her ne kadar çoğu insan çiğnese de ) . bu tür bir soruyu uygun gördüğünüz birine özel mesaj yolu ile sorabilirsiniz . şuan kartıyla ilgilendiğiniz kişi sizin profilinizden buraya yazdığınız mesajı okuyabilir ve sonra da takdir edersiniz ki size " ben seni dolandıracak mıydım ki buraya ederi ne diye yazıyorsun ? " diyebilir ki çok da doğal olur böyle bişey yazması . neyse yazmışsınız bir defa cevaplayalım bari . işlemciniz bu kartı götürebilecek güçte bi işlemci . çoğu oyunu rahat rahat oynarsınız . aşağı yukarı 300 lira civarında 2. eli . fiyat anormal değil . ihtiyaçtan satmıştı geçenlerde 1-2 kişi 290 civarında
pardon doğru söyluyorsun fakat bılgısayardan pek anlamayıp 2 el bır urun alırken ınsan terettut edıyor haklısın bır dahakaı sefere buna dıkkat ederım
Uyarın ıcın tşkler
POWERCOLOR 1GB,Ati Radeon HD 6850,GDDR5,PCI-Ex,256Bit 171dolar +kdv benim satış fiyatım 370lira sıfır
quote:
pardon doğru söyluyorsun fakat bılgısayardan pek anlamayıp 2 el bır urun alırken ınsan terettut edıyor haklısın bır dahakaı sefere buna dıkkat ederım
Uyarın ıcın tşkler
tabi hocam o konuda hak veriyorum size . istediğiniz konuda pm atabilirsiniz , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . anlayışınız için teşekkür ediyorum
Sıfırı 350TL olan bir kartın 2.el fiyatının 300 olması bana biraz mantıklı gelmiyor açıkcası ki XFX olan modelde pesin fiyatı 360TL.
Bu durumda ben olsam 60tl daha fazla verip 0 olanı almayı tercih ederdim. Birda altaki kart var. Eğer 400TL'ye çıkabilirseniz bu çok daha mantıklı olur.