Şimdi Ara

Ekran Kartından Ses(Asus gtx 770)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı bildiğiniz ötmeye başladı. Boştayken herhangi bir ses yok ama windows derecelendirme yaparken her farklı işlemde farklı bi tonda ötüyor:D. İlk skyrim oynarken başıma gelmişti çok önemsemedim ama şimdi çok bariz duyunca sorayım dedim.

Ekran kartı asus gtx 770 2gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariakas1 -- 20 Ocak 2014; 1:56:33 >

• Coil whine diyecektim ama onceden yoktu diyorsunuz. Kondansitor problemine benziyor. Karti servise gondermeniz gerekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi internetten okudum, ekran kartı yük altına girince psu ötebilir diyorlar. Böyle birşey mümkün mü? psu 750w OCZ Fatal1ty
  • Benim evga classified 780ti den ses geliyor. Arastirdim sogutucu bloktan geliyo benim. Metal yapraklardan. Parmagimla bir yeri kapatinca kesiliyo. Yarin iade edicem. Sizin karttanda bloktan yada fandan geliyo olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar dinledim sesi hakikaten alttan psu dan geliyor. Psu da bir sorun var galiba. Bu soğutucu sesi değil işleme göre değişiyor. Farklı sesler çıkıyor.
  • Hocam hemen her PSU da olan bir sıkıntı. PC yük altına girdiğinde ses artar, hafiflediğinde azalır veya tamamen kesilir. Rahatsız edecek şekilde değilse önemsenmeyecek bir sorundur. Tamamen şans işi. PSUların yarısından fazlasında bu sorun var zaten.
  • inşallah öyledir hocam sisteme bir zarar gelmesinde. Daha yeni değiştirdim anakartla işlemciyi. Intele geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariakas1 -- 20 Ocak 2014; 15:02:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Asus GT 1030 ekran kartı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.