Sisteminiz AGP galiba. PCI ekran kartı takamazsınız...AGP ekran kartılarıysa çok masraflı olmakla beraber ölü bir yatırımdır,size önerim bilgisayardan anlayan bir kişiyle sisteminizi yeniden toplayın,eğer bütçeniz varsa.
hımm bunun yani yeni al tak gibi bi mantığı yokmu. açıkcası aldımmı da çok iyi bir şey alırım simdi de ona gücüm yetmediğinden almak istemiyorum.
Sistemi komple değiştiremem derseniz 2.el 1950pro veya HD3850 AGP alabilirsiniz. (HD4650 AGP çıkacak deniliyordu ama bilmiyorum=
ramlerin az...mevcut sistem ile çok fazla performans alamazsın...bu yüzden 1650 işini fazlasıyla görecektir...
Bu sisteme ekran kartı boşuna masraf olur, yapabilirseniz biraz oc yapıp kullanın.
fx5200 %100 oc olsa bile bişeye benzemez 3850 ye de işlemcin dardoğaz yapabilir, en iyi çözüm x1650 pro gibi görünüyor, alınca farkı hissedersin bariz şekilde ama kart kesinlikle agp olmalı yani slotu eski ekran kartı gibi olmalı dikkat et ona
x1650 değilde x1600 olmazmı?zaten amacım fazla yükseltmek değil 256 olsa yetrr aslında hatta yine 128 pixel Shader 2.0 Destekli bi kart arıyorum açıkcası.. laf aramızda bknz: sims3 sistem gereksinimleri bu oyun için istiyorum birazda
orda yazan uygun kartta x1600
x1600 de olur ddr3 belleklı 256mb bulabılırsenız daha ıyı olur
bakanız burdakilerden hiç biri olmaz sanırım öğle değilmi..
ekran kartları üzerine hiç bi fikrim yok daha önce değiştirmeyi düşünmedim pek o yüzden cahil kaldım :)
quote:
Orjinalden alıntı: kurbane
x1650 değilde x1600 olmazmı?zaten amacım fazla yükseltmek değil 256 olsa yetrr aslında hatta yine 128 pixel Shader 2.0 Destekli bi kart arıyorum açıkcası.. laf aramızda bknz: sims3 sistem gereksinimleri bu oyun için istiyorum birazda
orda yazan uygun kartta x1600
olurda 1650 bulmak 1600 bulmakdan daha kolay...sıfırını 85-90tl civarına satıyorlar...ikinci elini 60-70tl civarında bulabilirsin...
yardımlarınız için teşekkrler aldım taktım işimi baya bi gördü :D (1600)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme