Şimdi Ara

Ekran kartini geç alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba ben anakart islemci ram kasa ve güc kaynagini aldim islemciyi belli bir sure ekran kartsiz kullansam ne olur islemci i5 6500 dahili grafik var islemcide sadece lol oynucam bu sure icerisinde kaldirir mi ve bu halde yaklasik 1 ay kullansam bana zarari ne olur veya zarari olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zararı olmaz lol kaldırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trefetr -- 30 Aralık 2015; 12:07:16 >
  • trefetr T kullanıcısına yanıt
    Pekala hocam aksam toplayacagim inşallah aticam buraya topladiklarimi

• guc kaynagını yuksek secmeye bakın iyi ekran kartları fazla watt istiyor
    Kuzenim sağolsun 750 watt gold sertifikali vericek

• enesapk E kullanıcısına yanıt
    Zararı olmaz.
  • ozaman 980 ti ye kadar yolunuz var :))
    Yok hocam r9 380 veya 380x düşünüyorum yada en fazla 970 e cikarim kismet bakalim teşekkür ederim ilginize bilgilendirdiginiz için

• enesapk E kullanıcısına yanıt
    lol gibi oyunları oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: trefetr

guc kaynagını yuksek secmeye bakın iyi ekran kartları fazla watt istiyor

Aldığınız karta göre değişiyor , güncel gpu mimarilerinin çoğu söylediğinizin aksine düşük güç tüketimine dayanıyor fakat arkadaşın tedbirli davranarak en azından 500-550W kaliteli psu ile sistemini toplamasını bende tavsiye ederim.

Core i5 6500 de ki onboard grafik 1 ay idare eder mi ? sorusuna gelirsek , Ben 1 senedir kullandığım sistemi yarı yarıya ekran kartsız , 4690K da ki "HD 4600" ile kullandım an itibariyle hala kullanıyorum , DOTA II , League of Legends v.s Moba-Free to Play tarzı oyunları çok rahat oynatıyor , Black Ops I,II , MW serileri Battlefield 3 gibi çok da eski olmayan sağlam oyunları da 1080P de low-medium ayarlarda akıcı oynatabiliyor şahsen ben multiplayeri kısıtlı ücretsiz dağıtılırken CoD AW yi çözünürlük düşürüp akıcı oynamıştım orta ayarlarda onboard 4600 ile

Kısaca arkadaşım HD 530 u 1 ay da kullanabilirsin 1 sene de en güncel oyunları akıcı oynamak istemedikten sonra :) Ekran kartını alacağın ana kadar idare eder seni.

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Asşında istediğim böyle bi cevaptı tecrübesi olan birisinden yanıttı

Ayrıca biostan 500 mb ram den ayırmak gerekiyormuş araştırdım ancak bulamadım onu nasıl yapıyoruz ? yardımcı olursanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.